jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 25 januari 2014

Invito med fina vänner

Av jempa - 25 januari 2014 23:36

   

Ikväll har jag och David träffat Sandra och Goran för middag på Invito. Vi har haft så himla trevligt! Bästa kvällen på länge, behövde lite Sandra-tid! Värdefullt för mig.


Vi började med drinkar i baren, sedan blev det en så himla god varmrätt; grillad kalv. Muums! Och till efterrätt blev det mjölkchokladpannacottan, sååå mycket godare än vanlig pannacotta, tycker jag. Men så är jag en chocolate-lovah också, hehe

Och något extra bra: Invito har halva priset på menyn hela Januari, tydligen fler restauranger som har det också, perfekt för oss januari-fattiga Sundsvallsbor ;) *ett litet tips*


Hur som helst, tack Sandra & Goran för en riktigt härlig kväll!


 
 
Ingen bild

Sandy

26 januari 2014 16:24

Tack för igår! Så mysigt att ses som alltid. Puss

jempa

26 januari 2014 18:47

Tack själv! Puss!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 18 sept 22:20


2-pack pyjamaser 199kr Hur söta är dom inte då? Tror han kommer va så himla gullig i dessa! Älskar Kappahls bebiskläder :) ...

Av jempa - Fredag 13 sept 22:49

Äntligen! Äntligen får vi flytta in i våran sprillans nya trea i Skönsmon! Det är nästan overkligt :) den är så luftig och härlig! När man kliver in genom dörren så är det som när man är utomlands o öppnar dörren till hotellrummet för första gån...

Av jempa - Söndag 8 sept 22:35


Har beställt 4 av dessa stolar nu från Jotex. Har rensat heeela internet på matgrupper, stolar o bord kan jag ju säga! Dessa var dom enda stolarna som jag och David var överrens om :) jag hade tänkt mig ljusgråa eller träfärgade pinnstolar men Dav...

Av jempa - Onsdag 4 sept 22:22


Jason fick den här fina Gant-bodyn av vår vän Mimmi, så himla snällt! (Tack ännu en gång!) Den matchar han med slitna jeans från Name it och en dregglis från H&M ;) ...

Av jempa - Onsdag 4 sept 00:12


Denna söta och höstliga outfit kommer från Lindex, tror Jason blir fin i den nu framöver :) gillar verkligen bodyn, så gulligt print! Lindex har så mycket fint! Men favoriten är nog ändå Kappahl när det kommer till barnkläder. ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se