jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under december 2013

Av jempa - 21 december 2013 17:51

Har bakat Noblesse-kakor idag, dom e ju så godiga så det går inte o hoppa över dom :) hade tänkt göra knäck också men då säger David att han inte gillar knäck (!!) så då skippade jag det.
Men nåt som vi gillar bägge två är, förutom kakorna, pulled pork! Idag köpte jag den där färdiga som man bara har i ugnen 25 minuter, den var rätt god faktiskt! Inte riktigt lika god som när man gör den själv men absolut smarrig ändå, marinaden var sådär så har man bbq-sås på sidan blir det mycket godare och det smakar lite mer rökigt. Är man inte ett fan av den rökiga smaken (jag kan tycka att de lätt blir för mycket) så är det ksnon med creme fraische så man kan milda smaken lite :)
Jaja! Nog bloggat om det! Nu ska jag dricka kaffe och njuta av resten av lördagen.
Kram på er!

Av jempa - 20 december 2013 22:26

Ikväll har jag, David, Pia och Jocke varit o käkat julbord uppe på grankotten (Norra Berget), det var första gången jag var dit och jag hade hört mycket bra om det, framförallt att dessertbordet skulle va speciellt. Och det måste jag hålla med om! Fanns jättemycket gott, tror att marrängsvischen var min favorit :) creme brulen var god också men man var så mätt så konsistensen gjorde att de blwv "för mycket", lite synd men smaken var det ingetfel på! Däremot får dom kraftiga minuspoäng på revbensspjällen (som jag hade sett fram emot), dom var inkletade i senap som jag tycker är så äckligt :(
och så saknade jag gräddsås. Men annars var det bra! Och det blir alltid så trevligt tillsammans med Jocke o Pia, blir mycket skitsnack! ;)

Av jempa - 19 december 2013 18:00

snyggt bikiniset från H&M


Kollade precis utbudet på H&Ms webshop och dom har faktiskt börjat få in lite bikinis och ballerinaskor, kan man tro att vårkollektionen är på gång redan? Tja.. varför inte, det är ju snart Januari och då brukar ju butikerna bombarderas med pastell-färgade plagg och annat som hör våren till :)

Så bikini ska jag absolut spana efter nu i mellandagarna (för det kan väl inte BARA vara reaplagg framme!) och hoppas på att butiken här i stan tar in detta fina bikiniset, dock inte helt säker på underdelen, dragsko är sådär men trosmodellen gillar jag, snyggt med lite sportigare badkläder ju :) Passar mina hips bättre också, haha

Den gråa färgen var snygg och överdelen gillade jag skarpt!


Ja hurrni, snart är våren här. Men FÖRST; Julafton! ;)

Av jempa - 18 december 2013 19:15

 

Har ni sett julkalendern i år? Den är ju faktiskt himla bra tycker jag :) Oväntat bra! Det är alltid så mysigt med julkalendern tycker jag, har sett den varenda år.

Syrran berättade att dom visade Sunes julkalender på Stöde-bussen häromdagen, haha, så jäkla najs. Den julkalendern var ju grym!


Av jempa - 16 december 2013 20:54

  

Min favorit! *love spell* 

 

Tror det eller ej, men det finns en butik här i stan som säljer Victoria's Secret prylar! Ja, iallafall deras mist, body lotion och duschcremer! Fick nästan en liten chock själv när jag såg det :)

Jag vet inte vad butiken heter men den ligger där FACE sthlm har legat förut, bredvid life-butiken. Är ni med mig? Alltså typ vid Systembolaget. Rätt najs va?! Så blir man sugen på en ny duschcreme kan man ju ta vägen förbi där, tycker jag. Eller kanske en mist kan vara en bra julklapp till någon?

 

Av jempa - 15 december 2013 14:42

Idag blev jag och David bjudna på advents-kaffe hos ma&pa, mamma hade bakat långpannebröd så vi mumsade på med macka och massa goda tillbehör. Fick med oss bröd hem också så man kan frysa in :)
Syrran var där också med doggsen, så det var riktigt mysigt! Lite jul-feelings börjar man få.

Av jempa - 15 december 2013 14:29

 

Den här filmen måste jag se varenda jul, jag älskar den! Har kollat om den ska gå på nån tvkanal i år men hittar den inte nånstans, så då får det bli via datorn istället, tur man har apple-tv! Iofs alltid smidigast o göra så istället för att behöva passa en speciell tid på teven..


Har ni sett The Holiday? Om inte, gört! *jude law..* hehe

Av jempa - 14 december 2013 18:29

 


Fick en önskan från Sofia om att tipsa om sköna och snygga vinterstövlar, och här är mina favoriter på webben just nu:

Dom vita till vänster kommer från Leaf/Nelly.com, beiga Timberland/Mukluk från Zalando, varmfodrade mc-boots från Skopunkten, söta "uggs" med dragkedja från Scorett, Timberland igen från Zalando.


Hoppas du blev nöjd med tipsen Sofia, och alla ni andra läsare :) Jag själv blev väldans sugen på Timberlands alla snygga vinterstövlar!


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards