jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 31 december 2013

Mitt underbara 2013

Av jempa - 31 december 2013 16:54

 

Har haft ett jättebra år! Har försökt att sammanfattat det i 9 bilder, inte det lättaste!


*MC-mässa och en mysig weekend i Stockholm med min fästman ;)

*I Mars åkte vi till Björnrike tillsammans med Jocke & Pia för en massa skidåkning och skoj! 3 härliga dagar!

*Första gången jag paddlade kanot, en riktigt härlig och solig dag, tillsammans med Jocke och Pia. Vi stannade till vid en strand och grillade och åt smores.

*Spenderade en hel del dagar i Lillström, blev lite ridning tillsammans med syrran.

*USA-resan jag alltid drömt om! Los Angeles först, och sedan vigsel i Las Vegas! Helt fantastiskt!

*Åkte ner till Sandra i Stockholm för en tjejweekend, myysigt som alltid! <3

*Busade en massa med Therese :)

*Har haft en jättemysig jul tillsammans med nära och kära!

 

Summan= jag har blivit fler resor och erfarenheter rikare, fått underbar tid med vänner, blivit fru Hägglund och spenderat tid med familjen.

 

GOTT NYTT ÅR! Nu ser vi fram emot 2014! Kram på er mina fina läsare!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 nov 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - Måndag 31 okt 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Av jempa - Onsdag 12 okt 21:53

Oktober är ju absolut den allra finaste höstmånaden! Promenaderna nu är så härliga :) Gillar också att jag kan börja gå lite i skogen nu, för känns som att ormarna har börjat dra sig undan? Jag e fan rädd för att gå i skogen på sommaren just för a...

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se