jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 7 december 2013

Sundsvall vann!

Av jempa - 7 december 2013 10:35

Ja, såg ni Idol? Kevin vann :) faktiskt ganska roligt ju ändå, fast jag hejade lite på Elin. Dock så var vinnarlåten myycket bättre med Kevin än med Elin, hörde knappt vad hon sjöng ju..? Ah, men bra att Kevin vann iaf, sätter ju Sundsvall ännu mer på kartan och det är kul såklart. Kanske man stöter på en Idolvinnare i stada nån gång :)

Nu ligger jag i sängen och dricker kaffe medans jag ser på Nyhetsmorgon, Kevin var precis med, hehe, han såg lite trött ut :D
Idag tänkte jag gynna stenstan lite, gå på bl.a H&M o kika lite, var ett tag sen! Man orkar ju aldrig gå på stan på vardagarna eftersom man slutar så sent..
Ah, nu fortsätta slappa lite innan det e dags att fixa sig för dagen.
Godmorgon på er!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se