jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 7 december 2013

Sundsvall vann!

Av jempa - 7 december 2013 10:35

Ja, såg ni Idol? Kevin vann :) faktiskt ganska roligt ju ändå, fast jag hejade lite på Elin. Dock så var vinnarlåten myycket bättre med Kevin än med Elin, hörde knappt vad hon sjöng ju..? Ah, men bra att Kevin vann iaf, sätter ju Sundsvall ännu mer på kartan och det är kul såklart. Kanske man stöter på en Idolvinnare i stada nån gång :)

Nu ligger jag i sängen och dricker kaffe medans jag ser på Nyhetsmorgon, Kevin var precis med, hehe, han såg lite trött ut :D
Idag tänkte jag gynna stenstan lite, gå på bl.a H&M o kika lite, var ett tag sen! Man orkar ju aldrig gå på stan på vardagarna eftersom man slutar så sent..
Ah, nu fortsätta slappa lite innan det e dags att fixa sig för dagen.
Godmorgon på er!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 18 mars 21:36

Den här helgen har varit så himla mysig! I fredags blev det bara lugnt. Både jag och David slutade kring 15, skönt! Vi köpte med oss lite helggodis hem och till middag beställde vi pizza från biteline, grymt gott! På lördagen så gick jag och ...

Av jempa - Lördag 10 feb 13:59

Surt som fan! Jag hade skrivit massa text till inlägget nedan och beskrivit alla produkterna. Suck! Jag orkar verkligen inte göra om det,men ni ser ju iallafall hyffsat vad jag fick på bilderna. Jag är mest taggad på settingsprayen och duschcremen ...

Av jempa - Lördag 10 feb 13:57

Av jempa - Söndag 4 feb 09:48


Jag har varit in i en Zara Home butik förut, men aldrig köpt något (trots att det finns sjukt mycket fint hos dom!). Men förra helgen när vi var till MOS så hittade jag ett doftljus som luktar så otroligt fräscht! Golden grass heter den och luktar m...

Av jempa - Tisdag 30 jan 10:35

I torsdags åkte jag tåget ner till Stockholm, kom fram vid 12.00. Jag skulle möta upp syrran vid 14 (som redan var där nere med jobbet) så innan dess gick jag till Hotell Hötorget (där vi bodde tors-fre) och lämnade väskan så jag slapp dra runt på de...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se