jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under november 2013

Av jempa - 16 november 2013 17:51

    Nu har den äntligen fått flyttat in här hos oss! :)

Tycker den är så himlans fin!

 

Av jempa - 16 november 2013 14:37

   


Kappahl överraskar! Jag brukar sällan hitta något där, men idag såg jag den här snajsiga omlott-tröjan när jag och mami var på stan. 249 pengar kostar den, och dessutom hade jag en 20%-kupong så det vart ju ännu bättre =)

Känns som det är en riktig Jempa-tröja! hehe


Av jempa - 16 november 2013 11:15

   


Tycker dom här muggarna från Design letters är snygga, dom känns väldigt stilrena och moderna. Vore roligt att ha en till mig och en till David :)


Kanske något man kan önska sig i julklapp föresten! Jaa, Santa I waant!


Av jempa - 15 november 2013 19:45

   


Självklart måste man ju göra lite research om Puerto Rico innan man ska dit, det gör vi alltid innan vi åker iväg på en resa så man absolut inte missar något.

Både jag och David är ju suckers för vattenland :D Och nöjesfält, såklart. Och vattenlandet Aqualand som ligger i Maspalomas verkar vara lite av en blandning mellan både vattenland och nöjesfält. Vissa utav dom där vattenrushkanorna verkar rätt crazy, och det gillas! Så det är absolut inte bara för barn, som man kanske kan tro ;)

Någon mer som ska till Gran Canaria i vinter och är sugen på att besöka vattenlandet? Isåfall, spana in hemsidan här.


Av jempa - 15 november 2013 17:45

 

Bik Bok fyller 40 år! (är inte det galet föresten?) Så det firas med 40% off på allt i butiken både idag och imorgon. Så ni som ska till Birsta kan ju passa på att ta en liten rutt in på Bik Bok, det skulle jag ha gjort.

Men själv så tänkte jag stödja Stenstan i helgen tillsammans med mami :)


Av jempa - 13 november 2013 18:08

 

gift, for real!


Skatteverket är ju inte direkt snabba av sig, men nu äntligen har jag fått mig ett nytt efternamn! Nu är jag verkligen gift, haha!


Men hurrni, nu är jag så trött så nu ska jag vila lite. Har varit så himla slö i huvvet hela dagen, blir så less på mig själv när jag har fått göra om massa saker hela tiden för att det aldrig blir rätt. Såå irriterande när man inte kan tänka, haha =) Så nu ska jag vila lite!

Av jempa - 12 november 2013 21:47

Har haft en ganska ordinary tisdag idag, fullt upp på jobbet men roligt! Och efter jobbet gick jag o David på Hemköp o handlade lite middag o annat gott. Nu ligger vi o ser på Montazamis med vänner. Maria är ju så rolig :)

Tänkte precis fixa våra sittplatser på flyget men upptäckte att det kan man inte göra förrän tidigast 60 dagar före resan och nu är vi på dag 65, så får helt enkelt vänta tills helgen med att "paxa" våra platser. Tycker de e skönt o veta att man får sitta på bra platser och att man framförallt får sitta bredvid varandra, vilket inte alltid är en garanti. Gången kan ju hamna mellan osv.. Inte alls lika roligt då tycker jag. Resan tar ju ändå 7 timmar cirkus...

Jajjja! Nu ska vi kolla vidare på Montazami-familjen :)

Av jempa - 11 november 2013 18:45

Eftersom jag själv var i behov av en jacka som man kan ha inomhus så har jag granskat utbudet i butikerna rätt bra och har kommit fram till att det är Lindex som har bäst utbud när det gäller just sådana jackor. H&M har en del också men inte alls lika många.

Så jag tänkte tipsa er om några stycken som kommer från just Lindex. En liten jacka kan dressa upp hela outfiten och passar ju perfekt den här årstiden också. Bra att ha ovanpå klänningen till julfesten t.ex, eller bara till jeans och ett linne. Så snyggt!

Jag har själv köpt den svarta jackan näst längst upp, den är snyggast att ha öppen och med lite uppkavlade ärmar.

 

     

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards