jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under november 2013

Av jempa - 24 november 2013 09:40

   Ribba, 50*70, 149kr IKEA


Idag ska jag och mami ut till IKEA, endast IKEA också hade vi tänkt (vi får se hur lätt de blir o hoppa över BC, hehe), ska handla bl.a en ram till våran plansch. Skulle behöva en cylinder-vas också, och ja säkert massa annat som man upptäcker när man är där ;)

Mysigt iallafall, med en IKEA-söndag!



Av jempa - 23 november 2013 13:44


Idag är det Lyslördag i stan! Det är alltid så mysigt att se när dom tänder upp hela staden samtidigt, och jag som är så blödig blir nästan tårögd även, haha 

Tydligen ska dom ha en websänding från Birsta City så man får se när dom tänder upp där också på en storbildsskärm som står på torget, mysigt! Det är nytt för i år, tror jag?


Hur som helst så är julen snart här och jag ska gå ner till förrådet nu för att plocka upp lite julprylar :) Precis städat hela lägan så det passar bra att ställa fram lite adventsstakar, hihi! *älskar julen*

Av jempa - 21 november 2013 19:00


Har hämtat ut biobiljetter ikväll till en förhandsvisning av Kärlek Deluxe i december, hoppas den e braig. Såg att Martin Stenmark är med i den, och det bådar kanske inte gott med tanke på hans skådis-skills? hihi, ne men den kan säkert va bra :) Mysigt iallafall med bio i vintermörkret!


Av jempa - 20 november 2013 18:00

       


Lagerhaus har ju alltid massa fina och roliga saker. Det här är mina favoriter just nu.

Tvålen är ju to die for, typ! Den måste ni bara testa! Just den där med citrongräs luktar så himla gott!


Planscherna är enkla och snygga också, "less is more" lixom ;) Vill ha bägge två!

Och så julpapperet då, fiiint!


Av jempa - 19 november 2013 18:30

 


Snart är julen här, och jag har samlat ihop lite saker som kanske kan vara roliga att ge bort eller kanske önska sig själv? Jag skulle iallafall bli väldans glad över detta :D


* Julask med olika mascaror, Hypnose i fullstor storlek. Från Lancome/KICKS

* Doftljus från Voluspa, finns bl.a på Nelly.com

* Julask med produkter från härliga I love... , Från Nelly.com/åhléns

* Nagellack, Michael Kors. Från KICKS

* Vetekudde/värmekudde, säljs på bl.a Life

* Ljusslinga i färgen Pure White, från Irislights/Rummet i Sundsvall


Av jempa - 18 november 2013 18:54


Har ni sett/hört talas om iris lights? Det är något som har blivit himla populärt i inredningsvärlden den senaste tiden. Det är en ljusslinga med bollar på, dom säljs i olika färger och blandningar.
Jag köpte en som hete Concrete gray på Rummet igår, dom har erbjudande på dom där setten nu i Stenstans-häftet så den där ljusslingan kostade 199kr istället för 259kr. Det fanns inte jättemånga kvar för helst hade jag nog velat haft helvita men nu fick de bli ljusgrå :) snyggt de å!


Nu vill jag bara hitta en bredare vas så alla bollar ryms, tyckte det var snyggt att ha dom i en sån.

Men tills vidare får den nog vara här på bordet och runt tavlan :)

Ska tydligen va fint att hänga dom runt spegeln/fönstret också, så det finns verkligen massa olika varianter att inreda med dom!


Av jempa - 18 november 2013 18:45

  

Min älskade parfym Warm Cotton från CLEAN har tagit slut :( Skulle passa perfekt att önska sig en liten parfymask i julklapp, men frågan är ju om man kan vara utan den så länge? ;)

Den här asken finns iallafall på KICKS, kostar 499kr. Då får man en body lotion också.


Av jempa - 17 november 2013 19:10

 

Jag och David tog en promenix upp till Östermalm för o hälsa på Simba o svärisarna =) Innan det hade vi varit på Rummet för att kika efter dom där irislights-bollarna som dom hade erbjudande på i Stenstans-häftet, riktigt snygga ljus-slingor alltså! Köpte med mig en färgkombination som jag tyckte var fin, men blev osäker ändå så imorgon ska jag nog gå tillbaka och kolla igenom deras sortiment igen för att kanske byta till en färg.. det måste ju kännas bra och rätt! :)


Nu håller vi på o gå igenom USA-filmen som David håller på o klipper ihop, tror det e 3e gången jag kikar igenom den och hittar alltid nåt "fel", men de e samma sak där; de måste bli bra och rätt! haha



Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards