jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 30 november 2013

partylite-beställning

Av jempa - 30 november 2013 13:17

Igår åkte jag och David hem till Nina o Marie i Lillström, vi blev bjudna på så hemskt god mat!

Först till förrätt så fick vi Kantarelltoast, därefter blet varmrätt: rådjurssadel, potatisgratäng, rödvinssås och sallad med bl.a fetaost o rödlök. Så jäääkla gott! Rådjur är fina grejer det! Mumsigt.
Till efterrätt blev de lime cheesecake, också galet gott! David som inte ens e speciellt impad av sötsaker o efterrätter tog 2 portioner! Då e de bra betyg :)

Men iaf, vi sov över där och imorse nlev det en partylite beställning. Syrran är ju pl-konsult så hon har en massa ljus o ljuslyktor hemma så det gick inte o låta bli ;) det blev 1 escential ljus me doften Vit snöbär och ett fint metallhölje me snöflingor. Och 2 st 12pack teljus av dofterna kanel & lagerbär (härlig juldoft) och Silkeslen vanilj.
Längtar tills paketet kommer!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 nov 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - Måndag 31 okt 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Av jempa - Onsdag 12 okt 21:53

Oktober är ju absolut den allra finaste höstmånaden! Promenaderna nu är så härliga :) Gillar också att jag kan börja gå lite i skogen nu, för känns som att ormarna har börjat dra sig undan? Jag e fan rädd för att gå i skogen på sommaren just för a...

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se