jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 30 november 2013

partylite-beställning

Av jempa - 30 november 2013 13:17

Igår åkte jag och David hem till Nina o Marie i Lillström, vi blev bjudna på så hemskt god mat!

Först till förrätt så fick vi Kantarelltoast, därefter blet varmrätt: rådjurssadel, potatisgratäng, rödvinssås och sallad med bl.a fetaost o rödlök. Så jäääkla gott! Rådjur är fina grejer det! Mumsigt.
Till efterrätt blev de lime cheesecake, också galet gott! David som inte ens e speciellt impad av sötsaker o efterrätter tog 2 portioner! Då e de bra betyg :)

Men iaf, vi sov över där och imorse nlev det en partylite beställning. Syrran är ju pl-konsult så hon har en massa ljus o ljuslyktor hemma så det gick inte o låta bli ;) det blev 1 escential ljus me doften Vit snöbär och ett fint metallhölje me snöflingor. Och 2 st 12pack teljus av dofterna kanel & lagerbär (härlig juldoft) och Silkeslen vanilj.
Längtar tills paketet kommer!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 1 mars 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Träna glosor med Ovido