Direktlänk till inlägg 27 oktober 2013
I USA fanns pulled pork överallt, till och med på Burger King hade dom en meny med fläskkött mellan hamburgerbröden, mycket gott!
Så vi tänkte testa att göra detta själva och efter 6 timmar i ugnen var köttet så himla mört och fint. Och herregud vad gott! Jag är egentligen inget fan av rökiga barbeque-såser men tillsammans med creme fraich blev det helt sjuuukt gott!
Jag gjorde efter detta recept som jag googlade mig till, tog dock cayennepeppar istället för chilikryddan. Vi gjorde på fläskkotlett och lade alltså till några matskedar oxfond, riktigt smarrig smak blev det! Blev inte alls torrt heller som risken finns att de blir om man använder kotlett istället för karré, men det var nog tack vare fonden :)
Det här måste ni testa!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | |||
28 |
29 | 30 | 31 | ||||||
|