jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2013

Pulled pork

Av jempa - 27 oktober 2013 16:04

   


I USA fanns pulled pork överallt, till och med på Burger King hade dom en meny med fläskkött mellan hamburgerbröden, mycket gott!


Så vi tänkte testa att göra detta själva och efter 6 timmar i ugnen var köttet så himla mört och fint. Och herregud vad gott! Jag är egentligen inget fan av rökiga barbeque-såser men tillsammans med creme fraich blev det helt sjuuukt gott!


Jag gjorde efter detta recept som jag googlade mig till, tog dock cayennepeppar istället för chilikryddan. Vi gjorde på fläskkotlett och lade alltså till några matskedar oxfond, riktigt smarrig smak blev det! Blev inte alls torrt heller som risken finns att de blir om man använder kotlett istället för karré, men det var nog tack vare fonden :)


Det här måste ni testa!


 
 
Ingen bild

Mami

27 oktober 2013 17:01

Ser verkligen gott ut.

 
Ingen bild

skiman

27 oktober 2013 17:13

Vilken underbar måltid. Fantastisk!

jempa

27 oktober 2013 18:28

Ja det var fantastiskt gott också! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se