jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2013

Birstat

Av jempa - 12 oktober 2013 20:39

 

Men gokväll på er!


Drar en bloggning såhär mitt i lördagskvällen, inte ofta det sker :)


Var på Birsta med mami idag, lite shopping blev det. Men åkte dit främst för att hämta ut ringarna som varit på gravering, så nu känns det skönt när allt är klart!

Shoppingen då, jo det blev ett par enkla, svarta jeans på Bik Bok, en tröja från VILA och ett par leggings från Vero Moda. Ah just, hårfärg blev det också.. Får se när man orkar fixa med det, tycker det e så drygt o färga utväxten bara, knöligt lixom. Bra mycket lättare o göra hela huvvet men det sliter ju onödigt mycket på håret om det ändå är samma färg jag vill fortsätta ha..


Nu har jag precis tittat på en gamm-film genom Netflix, det är ju inte direkt nya filmer där.. Så den jag såg var från 2004 och rätt dålig, så nu ska jag fortsätta kvällen med How I met your mother-maraton istället, enbart pga den sköna serien som jag har Netflix. Filmutbudet är som sagt rätt uselt..


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 14 okt 17:11


Fjäder eller Silverpil...   Ne alltså det här var ju inte alls lätt! I inlägget nedan låter det ju som att det var bestämt o klart, och det var det ju egentligen också, tills jag nog ändå tyckte att vi skulle ha en liiiite mörkare grå nyans än...

Av jempa - Fredag 13 okt 21:29


      Yeay! Äntligen! Vi ska få vårat vardagsrum ommålat, och ingen är gladare än jag! :D Jag har tillbringat kvällen till att försöka hitta den bästa gråa nyanser, och har förstått att dom lite mörkare gråa färgerna lätt kan dra åt det blåa-l...

Av jempa - Fredag 6 okt 16:41


Idag har jag varit ledig, så himla värt och skönt! Jag, mamma o pappa for ut till Rusta på förmiddagen. Jag hittade oväntat mkt bra saker faktiskt. Bl.a detta här ovan; mjukissockor (29 spänn!), en "indianmatta" som vi ska ha i hallen, och choklad...

Av jempa - Måndag 2 okt 20:38


Ikväll var jag och mamma på Bioklubbens medlemskväll, dvs det bjöds på popcorn, läsk och inte minst förhandsvisning av filmen En jävla cirkus. Den var bra! Sån där mysig feelgood-film. Så jag har haft en kanonbra kväll! ...

Av jempa - Söndag 1 okt 09:13


Godmorgon alla fina! Omg, två inlägg två dagar på raken, hur bra?! :) det är roligare att blogga nu efter att David fixade min bärbara, nu går den som smort igen!   Igår var en jättehärlig dag! Jag och Sandra kickade igång dagen med en tur til...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se