jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2013

Birstat

Av jempa - 12 oktober 2013 20:39

 

Men gokväll på er!


Drar en bloggning såhär mitt i lördagskvällen, inte ofta det sker :)


Var på Birsta med mami idag, lite shopping blev det. Men åkte dit främst för att hämta ut ringarna som varit på gravering, så nu känns det skönt när allt är klart!

Shoppingen då, jo det blev ett par enkla, svarta jeans på Bik Bok, en tröja från VILA och ett par leggings från Vero Moda. Ah just, hårfärg blev det också.. Får se när man orkar fixa med det, tycker det e så drygt o färga utväxten bara, knöligt lixom. Bra mycket lättare o göra hela huvvet men det sliter ju onödigt mycket på håret om det ändå är samma färg jag vill fortsätta ha..


Nu har jag precis tittat på en gamm-film genom Netflix, det är ju inte direkt nya filmer där.. Så den jag såg var från 2004 och rätt dålig, så nu ska jag fortsätta kvällen med How I met your mother-maraton istället, enbart pga den sköna serien som jag har Netflix. Filmutbudet är som sagt rätt uselt..


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se