jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2013

Birstat

Av jempa - 12 oktober 2013 20:39

 

Men gokväll på er!


Drar en bloggning såhär mitt i lördagskvällen, inte ofta det sker :)


Var på Birsta med mami idag, lite shopping blev det. Men åkte dit främst för att hämta ut ringarna som varit på gravering, så nu känns det skönt när allt är klart!

Shoppingen då, jo det blev ett par enkla, svarta jeans på Bik Bok, en tröja från VILA och ett par leggings från Vero Moda. Ah just, hårfärg blev det också.. Får se när man orkar fixa med det, tycker det e så drygt o färga utväxten bara, knöligt lixom. Bra mycket lättare o göra hela huvvet men det sliter ju onödigt mycket på håret om det ändå är samma färg jag vill fortsätta ha..


Nu har jag precis tittat på en gamm-film genom Netflix, det är ju inte direkt nya filmer där.. Så den jag såg var från 2004 och rätt dålig, så nu ska jag fortsätta kvällen med How I met your mother-maraton istället, enbart pga den sköna serien som jag har Netflix. Filmutbudet är som sagt rätt uselt..


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 18 mars 21:36

Den här helgen har varit så himla mysig! I fredags blev det bara lugnt. Både jag och David slutade kring 15, skönt! Vi köpte med oss lite helggodis hem och till middag beställde vi pizza från biteline, grymt gott! På lördagen så gick jag och ...

Av jempa - Lördag 10 feb 13:59

Surt som fan! Jag hade skrivit massa text till inlägget nedan och beskrivit alla produkterna. Suck! Jag orkar verkligen inte göra om det,men ni ser ju iallafall hyffsat vad jag fick på bilderna. Jag är mest taggad på settingsprayen och duschcremen ...

Av jempa - Lördag 10 feb 13:57

Av jempa - Söndag 4 feb 09:48


Jag har varit in i en Zara Home butik förut, men aldrig köpt något (trots att det finns sjukt mycket fint hos dom!). Men förra helgen när vi var till MOS så hittade jag ett doftljus som luktar så otroligt fräscht! Golden grass heter den och luktar m...

Av jempa - Tisdag 30 jan 10:35

I torsdags åkte jag tåget ner till Stockholm, kom fram vid 12.00. Jag skulle möta upp syrran vid 14 (som redan var där nere med jobbet) så innan dess gick jag till Hotell Hötorget (där vi bodde tors-fre) och lämnade väskan så jag slapp dra runt på de...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se