jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under januari 2013

Av jempa - 24 januari 2013 16:36

     

Vi ska bo på Nordic Sea Hotell, där finns även en isbar - lite kul :)


Javisst! Nu alldeles snart så åker vi! Ska bara slänga ner det sista i väskan och sen rör vi oss mot tågstationen. Tåget går ju inte förrän 18 så någon hets är det inte.


När vi kommer fram hade vi tänk gå på Jensens och käka, det ligger på samma gata som vårat hotell så det kändes smidigast. Vi kommer fram förhoppningsvis vid 21.30, blir rätt sen måltid men jag vet av erfarenhet att man brukar vara riktigt hungrig efter att man åkt tåg i några timmar. Annars har vi ju mAx på samma gata också men är inte riktigt sugen på hamburgare. Men vi får se, ska boka bord på Jensens när vi närmar oss city, det e ett populärt ställe så det e lika bra att boka.


Ne, ska fixa med det sista nu. Kram på er!

.

Av jempa - 23 januari 2013 18:56

Hämtade ut ett paket från H&M HOME idag, hade nästan glömt vad jag beställt eftersom det var ett tag sedan men det var ju dom här ljusrosa ljuslyktorna och detta örngott. Fint fint!

Måste nog ta mig en tur in på deras inredningsbutik i helgen när vi är i Stockholm.


   

Av jempa - 22 januari 2013 20:44

Fint armband från Edblad/mandeldesign beställt till mig :) har väntat länge på påfyllningen med silverarmbandet med stjärnan, så äntligen!

   

TMS

Av jempa - 21 januari 2013 20:33

Top model Sverige drar igång igen, lite roligt såhär på en trött måndag :) men annars så har det varit en bra dag, tänk att dagarna går så mycket lättare när man vet att man jobbar kortvecka. Fast det bara är en dag mindre. Men de känns så himla roligt att åka till Stockholm på torsdag! Hoppas nu bara att SJ sköter sig så vi slipper förseningar o sånt.

Av jempa - 20 januari 2013 18:49

  

Har haft en skön söndag! Vaknade vid 09 (som vanligt?) och låg o zappade runt lite på teven, kollade på nåt avsnitt av How I met your mother.


Efter 12 tog jag en runda på stan, skulle egentligen bara på Hemköp men det blev en lite sväng på New Yorker också, och Charm. Köpte mig en semla, David gillar inte sånna så han blev såklart utan. Den var faktiskt inte så god som jag mindes att dom brukar va, Charm's brukar ju vara bäst :/ Men den här var smaklös lixom. Synd på sån dyr bulle.


Sen var vi en sväng på Classes, David skulle köpa några skruvar men just dom som han skulle ha fanns inte. Men en skön promenad blev det iaf, och en skarvdosa :D


Nu ikväll har vi varit på en prommis upp mot Haga och tillbaka, lite kallt ute dock. Benen var röda och iskalla när jag kom hem, snacka om att duschen värmde skönt!

Nu blir det slappa framför teven resten av kvällen. Ladda upp inför en ny vecka :)


Av jempa - 20 januari 2013 13:47

 

Röda brallor är ju faktiskt riktigt snyggt! Dessa kommer från pieces/nelly.com och kostar 229:-


Av jempa - 20 januari 2013 13:33

 

SEMLA! :) Tack Charm!

Av jempa - 19 januari 2013 19:42

Äntligen lite helg! :) vaknade vid 09 imorse, utvilad. Så himla bra tid att vakna på åxå för man har inte sovit bort halva dagen som när man vaknar vid 11 typ.
Vid 13 kom mamma och hälsade på o drack lite kaffe och fikade Chocolate chip cookies. Sedan gick vi en runda på stan. Så himla sorgligt och tråkigt att Vero Moda nu har stängt. Det är verkligen en butik som jag kommer sakna! Fan va urusla ni e på att handla i stan folket! Alltid är de birsta som gäller :( men så e de rätt kasst med parkeringarna o att det inte e gratis osv. Så jag förstår ju att de blir såhär, men det e verkligen skittråkig. Om inte stadskärnan gör något åt saken så kommer stan dö ut och Birsta blir nya Sundsvall.
Iaf, mamma shoppade lite på Cubus och jag hittade massa fint på New Yorker som jag ska shoppa när lönen kommer :)


Senare på eftermiddagen så gick jag o David upp till svärisarna på Östermalm, grymt skönt med en promenad. Vi gick förbi en geocach åxå men lyckades inte ta den, hann knappt leta nåt förrän David klagade på hunger o att han blev helt matt i kroppen så vi vart tvungna att fortsätta till svärisarna. Där blev vi bjudna på lax och massa goda grönsaker, broccoli bland annat, de e grymt de! O laxen var så himla god!


Nu e vi hemma o softar framför teven. Vet ni att de e Dirty Dancing ikväll på 5an ;)

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards