jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 23 september 2013

sicko

Av jempa - 23 september 2013 15:45

 

en skön bild från Dubai (2012) får piffa upp detta "sjuka" inlägg..


mmhmm, här e man fortfarande inte frisk. Har precis tagit en dusch, herregud vilka underverk en dusch kan göra. Hade så fruktansvärt ont i huvudet (sådär ont så att man inte ens kan ligga med huvudet på kudden för att de gör ont) och började dessutom må illa, måste åkt på nån mini-migrän. Tog en Alvedon som efter en timma fortfarande inte hade hjälpt, så hoppade in i duschen och kom ut som en ny människa, eller ja, typ iallafall! Illamåendet är borta och jag börjar till och med känna mig lite hungrig (har knappt ätit något dessa dygn) dock gör sig huvudvärken påmind ändå lite då och då.


Tror febern hänger kvar lite också, känner mig frusen och så nästa stund är jag varm.. :/ Dock så är jag himla glad att illamåendet försvann, hellre feber i 1 vecka än magsjuk i 1 dag, och ne jag skojjar inte. Jag avskyr att må illa och att kräkas är de värsta som finns.


Nu ska jag vila lite mer och vänta på att hjärtat kommer hem med käk. Tur jag har han alltså! 

 
 
Ingen bild

skiman

24 september 2013 08:23

Jag hade naturligtvis kommit med käk om det skulle behövas :-)

 
Ingen bild

Sandy

24 september 2013 09:11

krya på dig sötis! puss!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Av jempa - Måndag 29 aug 21:45

Här passade jag och Jason på att ha en liten picknick i favorit-lekparken medans Leon sov sin lunchvila. Supermysigt. Packade ryggan med vatten, banan och en kexchoklad. Perfekt! Nya kläder från Lindex. Jason har börjat gå in i stl 110 nu så de...

Av jempa - Söndag 21 aug 21:25

Hallå allihopa! Här har det varit lugnt ett tag, bloggsemester kan man säga :) Tänkte köra en liten uppdatering ang Leons utveckling, för nu händer det massvis! Han är fortfarande den gladaste, lilla killen vi mött och det säger alla som trä...

Av jempa - Torsdag 14 juli 18:58

Har ju inte bloggat nåt om min födelsedag. Jag fyllde ju lixom 40 (!!) år! Känns heeelt sjukt att man e så gammal nu haha! Olle (min systerson) hade med det passande ljuset Fuck you?re old, hehe :) Så slänger upp några bilder från dagen. ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se