jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 3 september 2013

Katsuya i Hollywood

Av jempa - 3 september 2013 19:25

Jag hade läst en del Att göra i Hollywood-tips på Isabel Adrian's blogg tidigare i vår, och där stog det bland om en väldigt populär och bra sushi-restaurang som heter Katsuya.

Och hursomhelst, vi kollade upp var den låg och den låg alldeles efter Hollywood walk of fame (vi hade med andra ord rätt nära) och eftersom David är en riktig sushi-lover så var vi tvugna att äta där en dag.


Det skulle vara ett kändistätt ställe men tyvärr såg vi ingen celeb under tiden vi var där, men så var jag lite för upptagen med att bli impas av kocken som stog framför oss och fixa med firrarna också så jag kan lika gärna ha missat någon, haha, inte för att jag tror det menmen! :)


Hur som helst, maten var gryyyyyYYYyyym! Jag beställde en ceasarsallad som jag fortfarande inte kan glömma! Gudomlig.. en sån går inte att få tag på här! David tog en massa sushi och han var jättenöjd han med.

Lite bilder dårå:

       


Och några kändisar som också gillar stället :)

Audrina Patridge


 

Paris & Nicky Hilton


Kim -ochkollaasset- Kardashian

   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se