jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under juli 2013

Av jempa - 12 juli 2013 17:15

 


199:- från Gina Tricot

Den gillar vi!



Av jempa - 11 juli 2013 17:30

 


Alltså jag ääälskar google's Gatuvy! Om man går in på google.se och sedan väljer man Kartor och där kan man skriva in adress/ställe så hittar den, o de roligaste e ju o dra den där lilla,gula gubben på en väg så ser man gatuvyn, love it! Så idag har jag spanat runt i vårat område i Los Angeles. Har även "kört" till Six Flags o det verkar inte va en allt för komplicerad väg att åka :) Kul o få se hur det ser ut också!


Och hur lycklig blir man inte när man upptäcker att det finns ett Starbucks alldeles i närheten av hotellet! :) Och in-n-out burger förstås, det får man inte missa sägs det.

Nåt som man däremot kan missa (tycker jag) är de där Crazy Girls stället längst nere till vänster som ni ser, jag kollade på gatuvyn o de verkar va nå strippställe, haha =)

Kollade även upp parken Ranyon Canyon, den e tydligen väldigt poppis, och den ligger också i närheten av vårat område! Hur bra som helst ju me tanke på hur stor den där staden är.


Och bara några gator upp från hotellet är ju den där långa gatan med alla stjärnorna i marken och Madame Tussauds och Kodak Theatre e också där i krokarna. *great*


Av jempa - 10 juli 2013 19:38

I like!



Av jempa - 9 juli 2013 19:15

Haft en kul dag på jobbet idag! Så dagen har gått fort! :) Har testat en ny app också; Bokehpic heter den o det blir sånna här fina bilder med stjärnor, hjärtan o allt möjligt.

Och efter jobbet kom fina Tessan på tårtmiddag här hemma :) och jag fick den här fina presenten av henne! Så fin krona! *tack söt*
Vi tog en runda på stan också men vi hittade inget.. Mycket höstkläder på gång in nu! Men bara för att butikerna e redo för hösten så betyder inte det att jag är det! Nej för faen, nu e de Juli och jag vill inte ens tänka på hösten! Ne jag beställde dessutom solglasögon igår från Le Specs ;)
*hejhej sommar!*

Av jempa - 8 juli 2013 20:04

Behöver jag säga att man typ rullade i säng igår? :) nu blir det en strikt vecka! Rensa kroppen lite!

Av jempa - 7 juli 2013 20:19

egentligen, hur maxat är det inte att ha 7/7 som födelsedatum?  Värsta lyckodatumet ju :)


Iallafall, dagen har varit jättebra! Haft en massa besök och fått en massa bra saker. Penningar, dollars, tårtfat/lock, ljuslykta, choklad, blommor, kökshandduk, hörlurar från Happy Plugs och VIP-pass till Six Flags! Najs!


hehe, David köpte två olika varianter av Happy Plugs - jag gillar egentligen inte dom där man måste pula in i örat men han tyckte jag skulle ha sånna på flyget för att slippa massa annat ljud *söt!*


Innan vi förstår att David tar bild....


Haha, här e vi beredda iaf, alla utom pappa?


 

Fina blomster av svärisarna


     

Av jempa - 6 juli 2013 21:50

 

Snygg bild jag fick till va? Jag och David gick till hamnen och myste lite, såg på när helikoptern landade och flög iväg om vartannat, många som ville åka. Vi käkade lite glass och bara njöt. Semesterkänslan smyger sig på kan man lugnt säga! Och det går inte en dag utan att vi pratar om USA-resan :)

Det känns så overkligt fortfarande, och idag är det endast 19 dagar kvar (!!). *cRazY*

Höll nästan på o glömma bort att jag fyller år imorgon :) nästan. Jag kom på det för en vecka sedan, tokigt!



Av jempa - 6 juli 2013 20:00

Som många av er säkert redan märkt så är blåtonade glas hett den här sommaren på solglasen! Och det e sjukt snyggt tycker jag!


Dom här lockar rätt bra, från Le Specs. Finns att köpa bl.a här.


   

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards