jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under juni 2013

Av jempa - 25 juni 2013 20:50

Idag blev det invigning av Matkassen som vi fick igår. Jag lagade fläskkarre, nudlar, het kålsallad och en sojasås. En asiatisk rätt som var helt okej, men jag e inte världens största fan av soja men utan den såsen hade det inte blivit lite gott faktiskt. Mamma kom förbi också ikväll och lagade ännu en rätt så nu har vi morgondagens käk klart, haha så skönt :)
Vi hann ta en kort sväng på stan också, ska ju på 40års fest i helgen och då vore de roligt med nåt nytt, fint. Hittade inget men får spana mer en annan dag. Annars kan man nog alltid damma av en klänning som man haft ifjol :) funkar ju de å!

Av jempa - 24 juni 2013 21:27

Ikväll har vi minigolfat med mamma och pappa, himla kul och efter 10 hål så ledde jag!
Det fick faktiskt riktigt bra :) men dom 8 sista hålen gick de tyvärr sämre så jag hamnade näst sist. Men vi avslutade med en glass som mamma bjöd på så vi hade en himla mysig kväll :) tur med vädret åxå!

Och så fick vi våran Matkasse från Citygross också, så himla smidigt med matvaror och tillhörande recept klart för 5 dagar. Dock var grillkorven gammal men det har vi mailat deras kundtjänst om så de ska nog lösa sig, hoppas vi får ny korv för den såg riktigt god ut. Citygross har ju bra kött.
Dessutom fick vi Välkomst-presenter (det uppepå kartongen) och så bjöd Arla på deras nya mjukglass :)

Av jempa - 23 juni 2013 18:28

   


Indiska har måånga fina långklänningar nu! Jag har fastnat för dessa två :)

Den till vänster kostar 349:- och den svarta 299:-


Av jempa - 23 juni 2013 18:21

I väntan på min plånbok från Michael Kors så får denna absolut duga :) Superfin och jag diggar verkligen puder-färgen!


  199:- från Accent

(den svarta pricken är skräp på kamera-linsen som jag inte får bort, störigt deluxe!)

 


Av jempa - 22 juni 2013 18:19

En dagens #outfit #ootd bjuder jag på idag. Har som ni ser kommit hem från Lillström nu efter en mycket lugn midsommarafton :) jag, sis och Fredrik tittade på När lammen tystnar, hehe men den e ju så bra så de gör inget att de va 75e gången jag såg den *typ*
Hur var eran Midsommar??

Av jempa - 21 juni 2013 16:52

Jag önskar er alla en riktigt Glad Midsommar!

Av jempa - 20 juni 2013 17:15

  

Från mandeldesign!


Lyckades haffa den här fiiina tröjan med vingar! Nu e den slutsåld där på webshopen men det ska tydligen bli en påfyllning så håll ögonen öppna om ni, som jag, blev lika sugna =)


Av jempa - 20 juni 2013 17:00

 

Lunchade med Tessan idag (impulsivt och himla trevligt), och efter käket gick vi på Gina Tricot. Jag fyndade en sjal för halva priset, gillar ju sjalar jag :) Och en rosa har jag kollat efter ett litet tag också så det var ju najs att man hittade en sån för en billig slant.

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se