jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under maj 2013

Av jempa - 4 maj 2013 21:29

"Coco Sun är en feminin sensuell doft fylld med underbar kokos och friska frukter. Den lätta fräscha doften präglas av känslan från ljuset och energin längs paradisstränder." /kicks.se


Den här parfymen lät ju väldigt intressant, tror jag måste dofta på den någon dag framöver! Jag är verkligen ett fan av lätta och fräscha dofter.



Av jempa - 4 maj 2013 08:29

Godmorgon på er! Jag vaknade tidigt (dumma fasoner jag börjat med på helgerna!), tror klockan var strax efter 07.. Och kunde inte somna om. Men man får ju en längre helg iaf om man inte tar sovmorgon, o de gillas ju :)
Ligger fortfarande kvar i sängen och trixar lite med min älskade iPad och ser på Nyhetsmorgon samtidigt. Chillin! :)
Ska snart hoppa in i duschen, mamma o pappa kommer o hämtar mig, vi ska åka o storhandla lite food bl.a
Men först frukost! Ha en skön lördag allihop! <3

Av jempa - 3 maj 2013 21:48

Sköt me fredag! Trots kortvecka :) efter jobbet fick jag skjuts av David hem till mamma o pappa, mamma skulle hjälpa mig o färga utväxten (behövdes really bad!) så nu e jag fräsch i barret igen, känns otroligt skönt. Tog en promenad hem, himla skönt! Har faktiskt gått ner 2-3 kg sen jag vägde mig sist o de e inte allt för länge sen sist. Känns som att de går åt rätt håll! Några kilon till ska väck! Ah just, de händer lite skojjiga saker på jobbet nu åxå, jag o en arbetskompis var upp till Kommunikation & Marknad på ett möte idag :) så vi får se vart de leder, tror de blir riktigt roligt iaf!

Ne nu e de helg och det ska njutas ordentligt! Ha en skön fredagkväll alla!

Av jempa - 2 maj 2013 18:46

Efter vi ätit middag tog jag o David en promenix bort mot Skönsmon, för att ta en cach. Den var superenkel och jag som hittade den :) men så roligt me några riktigt lätta gömmor också emellanåt!
Sedan på vägen hem hittade vi ännu en som vi kunde logga, så det blev två stycken på 50 min. De e najs!
Nu har jag tagit totalt 60 st :) ganska dåligt men vad sjutton, är ju fortfarande lite newbie på detta känns de som :) inte hållet på speciellt länge lixom. Men roligt är de! Börja ni med, ladda hem appen Geocaching o ut o leta! Man får motioneringen på köpet, perfekt för lata mig, haha

Av jempa - 1 maj 2013 18:38

Igår kväll var vi ju till Jocke o Pia. Vi hade det jättetrevligt och fick sjukt god mat! Grillad oxfilé! Muums! Och till efterrätt fixade Pia en marängtårta, ni ser ju själva hur god den ser ut! Riktigt god var den!
Jag tror klockan var runt 02 när vi kom hem, så imorse vaknade jag 10.30 Skönt! Har sitt på stan en liten sväng, och sen var mamma o pappa hit på en kopp kaffe. Mysigt!
Efter deras visit så åkte jag och David ut mot Allsta för en geocaching sväng, så nu har vi loggat en till. Även att det var jag som hittade den den här gången, kändes najs :) jag e rätt dålig på att leta o tålamodet är inte på topp men ibland så!

Nu ska jag duscha av mig all mc-doft! Imorn e de back 2 work igen, men skönt me kortveckor :)

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards