jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under mars 2013

Av jempa - 4 mars 2013 17:05

Hej på er!


Idag började min upplärningstid på Kundtjänst, tanken är att jag ska kunna hoppa in där ungefär som en vikarie när dom ordinarie vill va ledig eller e sjuk, och förmodligen kommer jag isf (om nu allt går bra förstås) vara där litegrann till sommaren också. Kul med lite varierande arbetsuppgifter! Men herregud vad mycket dom har hand om! Det är allt möjligt från att man får ett samtal om att ett lysrör behövs bytas på en förskola till att det kan vara ett brunns-galler borta mitt i gatan. Otroligt mycket har dom hand om, respekt till dom alltså! Så den här upplärningstiden lär väl ta sin lilla tid, hehe, kan jag tänka mig.. huvudsaken jag e klar till sommaren, haha.


Kul är det ju, att få "gå vidare" lite i sin egen utveckling! Även om jag gillar att sitta i växeln också, trivs jättebra!


Nu ska jag lägga mig och vila (huvudet e fullproppat på information!) efter maten, idag blev det tacogratäng. Slutar 16 den här veckan så man har till och med ork till att fixa middag *wiie*

Stoor skillnad på att sluta 16 och 17 faktiskt, fast det bara handlar om en timma..


Av jempa - 3 mars 2013 19:31

"En romantisk komedi om kärlek, vänskap och modet att följa sina drömmar, baserad på succéromanen med samma namn av Kajsa Ingemarsson.

Agnes är kock och hon älskar att laga mat. Hon har ett bra jobb, en pojkvän som älskar henne och en bästa vän som alltid ställer upp.

Plötsligt en dag blir hon både sparkad från lyxrestaurangen och dumpad av sin kille. Därför har hon inget att förlora när en kompis hör av sig och undrar om hon vill vara med och starta en restaurang. Samtidigt lyckas hon bli förälskad i den enda som inte får veta vem hon egentligen är." /sf.se

Jag blev bjuden på bio av svärmor ikväll *tack snälla du!* Och den här filmen var ju fantastiskt mysig! En riktigt sån där feel good-film som jag älskar. En sån som man mycket väl skulle kunna tänka sig att se någon gång till :) Ewy höll med, hon gillade den också!

Jag ger den en 4a!

          

Av jempa - 3 mars 2013 14:36

   


Här kommer bild på toppen (Vero Moda Lukas Love Top) och sjalen (Pieces Savage Long Scarf) som jag köpte idag. Nöjd :) Toppen har ett grymt pris: 130kr!



Av jempa - 3 mars 2013 13:30

Hej på er!
Just nu är vi uppe hos svärisarna och fikar. Vi gick upp hit vid 9.30 imorse och lånade bilen och for ut till Birsta.
Började med IKEA och handlade lite tråksaker såsom batterier, glödlampor och matlådor. Sedan gick jag in på Vero Moda och kom ut därifrån med en top och en sjal, bild kommer! :)
Därefter blev det mathandling på ICA maxi, 4 fullproppade kassar kom vi ut med, skönt!
Men nu ska vi fortsätta fikat här!
Ha en skön söndag allesammans!

Av jempa - 2 mars 2013 18:21


Vi vart bjudna på middag hos päronen idag! Porterstek! Så himla gott och såsen var grym!


Och så spelade vi lite bilspel på pappas datorn, vilken känsla det blev med skärmarna! Man blev ju typ svettig för det kändes som att man själv satt där o körde! Haha :) vi körde en bana som finns i Abi Dhabi också så de var lite roligt att se självaste Ferrariworld där i bakgrunden där vi faktiskt varit. Coolt! Berg och Dal-banor syntes också en del.


Men nu är vi hemma och jag ska hoppa in i duschen. Skönt med promenaden hem men det är ju bra värdelöst med all snö som kommit..

Av jempa - 2 mars 2013 11:50


   

Ja, det känns ungefär som att vårat vardagsrum har förvandlats till en fjällstuga :D Älghorn och pälsfilten ger den sköna känslan av fjällen. Och vi gillar det! :) Det här med horn är ju själva grejjen nu, finns överallt, i alla inredningsbutiker och magasin? Snyggt är det och jag kan hänga mina halsband där *hihi*


Det här älghornet har David fått av en släkting för måånga år sedan, och det är äkta såklart.

Av jempa - 1 mars 2013 17:45

  

Idag har jag faktiskt lite fredagskänsla, fast jag varit sjuk några dagar. Så i helgen kanske man orkar hitta på något, förra helgen var jag rätt så nedslagen pga förkylningen som började ta fart.


David och jag fyller 8 år (tror jag?! haha) till veckan men vi funderar på att "fira" det i nu i helgen istället. På vardagarna har man så mycket annat för sig ändå.

Vore lite mysigt att ta en tur ut till Birsta City i helgen och kolla läget på Vero Moda. Men vi får se vad det blir. Och imorgon blir det porterstek hemma hos ma&pa, gott som fasen ska de bli! :)


Vad ska ni hitta på i helgen?

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards