jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under februari 2013

Av jempa - 9 februari 2013 16:00

 

Ja, jag älskar randigt! Speciellt på våren/sommaren, det ser så himla fräscht ut! Köpte den här tröjan på Gina Tricot idag. Den har tagit slut i stan så de va bah o passa på.


Av jempa - 9 februari 2013 15:15

 

Blev lite nödvändighets-shopping på Birsta City. H&M hade ett erbjudande - Köp 3 varor och få 20% rabatt på hela ditt köp. Så det e klart att man nappade på det då jag ändå var i behov av dessa saker =)


Älskar verkligen Doves produkter! Och den här med gurka är verkligen underbar. Har ni inte provat den? Gört!



Av jempa - 9 februari 2013 13:41

 

Nu ska ni få se vad jag använder för smink :) Roligt va? haha, hoppas ni tycker det iaf =) Jag blandar mellan billigare och dyrare märken. Tycker t.ex att Maybelline's foundations är kanonbra! Mycket prisvärda.

Detta är ungefär var jag använder till vardags, ibland kan det dyka upp en ögonskugga också men det är faktiskt inte speciellt ofta jag använder det. Men jag tycker om skuggan "muffin" som Make Up Store har, det är en väldigt fin och bra vardagsskugga, lite ljusare.


Innan sminket åker på så använder jag en dagcreme, för tillfället har jag denna från Neutrogena.


Svart ögonpenna från Maybelline - Expert Eyes, det är en mjuk kol-penna som är jättelätt att använda, lätt att sudda ut också om det skulle bli för ojämnt eller så. Sitter hela dagen utan problem.


Concealern då, det e kanske Make Up Store's bäst säljande produkt - Cover All Mix. Vet flera som har den och den är verkligen jättebra! Och dryg! Det gula använder man mot rodnader och t.ex finnar, det röda motverkar blå/lila - bra att ha under ögonen. Och den beige använder man för att ljusa upp de båda färgerna, eller att ha på ögonlocken för ett piggare utseende. Den kan användas som high-lighter också!

Så om ni behöver en bra concealer - köp denna!

Foundation, ja jag tycker om den här från Maybelline - Fit me, och den är väldigt lätt och inte supertäckande, bra för oss med lite torr hy.


Istället för rouge använder jag mig av ett solpuder utan skimmer. Den här från Isadora är ganska stor och räcker förmodligen i flera ååår, haha, känns det som iallafall. Den kan jag också rekommendera.

Innan jag köpte den här använde jag Body Shops solpuder, som också är jättebra och utan skimmer.



  Ljus/beige läppstift från Make Up Store - Maria Montazami's variant som hon var med och framställde.


Och slutligen - mascaran. Där blandar jag hej villt mellan billiga och dyrare märken, men alltid kör jag på volym-mascaror. Just nu använder jag Multi Lash från Make Up Store. Tycker att den är helt okej men ingen favorit. Lancome's mascaror är nog bäst ändå.



Av jempa - 8 februari 2013 17:15

 

Det är helg och jag älskart! ;) Planerna för helgen då, mja har inte så många men imorgon ska jag o mamma strosa runt i lugn o ro på Birsta City. Funderar på att gå till Trudes o köpa mig en hårfärg, måste färga utväxten really bad!

På lördagkväll ska jag o David träffa Sandra & Goran. Det ska bli så himla roligt att ses igen! Middag på Invito blire :)


På söndag då? ja de får vi se, vad som händer då.


Vad har ni för planer i helgen?

Av jempa - 7 februari 2013 17:00

 


Nu ska jag på dejt! Med roliga Marika :) ni vet hon som jag jobbade med förut. Tokjäntan nr 1. Så jag förväntar mig en himlans massa skratt och fnissningar, precis som vanligt när hon o jag umgås. Samma humor ni vet :)

Tror vi ska gå på O'learys o käka, jag borde inte äta burgare för jag har ätit alldeles på tok för mycket skräpmat den sista tiden, men den brukar va så himla god där! hm.. ah får se, deras pasta är inte tokig heller! men jag kan inte lova nåt.. ;)


ah roligt ska de bli iaf!



Av jempa - 6 februari 2013 16:37

   En utav VS-butikerna som finns i Dubai


Jaa, det e faktiskt sant! Victoria's Secret kommer öppna på Arlanda någon gång under våren! Hur bra är inte det då?! Eller så kanske man shoppar upp halva reskassan innan man ens kommit iväg på resan? ;) *inte så bra*


Av jempa - 5 februari 2013 21:28

 

Mamma fyller år idag *grattis* så efter jobbet tog jag bussen hem till henne o pappa. Fick pannkakor med sylt och grädde (sååå gott!) och senare kom Netta och Olle också och vi fikade lite tårta och annat gott. Kul o sitta o surra lite allihop eftersom det händer allt för sällan egentligen.


Tack för god middag och fika!

Av jempa - 4 februari 2013 21:32

 

På lördag ska jag o David ut o käka mat med Sandra & Goran! Det ska bli ruskigt trevligt :) så jag har precis ring Invito och bokat bord åt oss. Gott som fasen ska de bli! Älskar italienskt! Bäääst!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards