jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under februari 2013

Av jempa - 23 februari 2013 19:45

     


Träffade min bästaste Sandra och hennes trevliga sambo Goran ikväll! Jag gick till Clarion Hotell, där dom bor i helgen (dom bor i sthlm och åkte upp hit för att hälsa på nära o kära) och vi satte oss i lobbyn där o snackade. Himla mysigt att bara sitta o surra lite om allt möjligt. Även om jag inte känner mig på topp så kan jag absolut inte missa att träffa sandra när hon är här. Vi bytte julklappar också *bättre sent än aldrig*


Jag fick en kanonbra julklapp! En massa Victorias Secret-produkter och en jättefin väska som hon köpte när dom var i New York! Luktar hiiimla gott kan jag säga ;) *tack!*


Sandra fick två Derriere la porte-burkar av mig, en för socker och den andra för kaffe, kul o ge något som hon önskat sig också :)


Tack Sandra & Goran för en mysig surr-stund och hoppas middagen på Invito smakade bra, och älgen ;) hehe



Av jempa - 23 februari 2013 14:06

Plusgrader innebär att vinterjackan får ledigt och min älskar LV får luftas! Tycker inte den passar tillsammans med en tjock parkas. Men nu går vi mot vår och sol och värme, o jag älskar det!
Det jag däremot inte älskar är att jag vaknade 06 imorse med halsont :( men nu ska jag vila upp mig efter en kort runda på stan med mami.

Av jempa - 22 februari 2013 20:44

Efter jobbet så åkte jag o Therese ut till Dollarstore, var så himla länge sen jag var dit så det var riktigt roligt faktiskt, även fast jag känt mig lite hängig idag (har iofs mått knepigt hela veckan med huvudvärk till o från).
Men jag kom därifrån med massa saker, många nödvändiga prylar men även dessa grymma kaffekoppar med lite Missoni-känsla.
Hittade ett par hissgardiner åxå som åker upp nån dag framöver när orken har kommit tillbaka.
Efter Dollar så åkte vi på Ikea o käkade köttbullarna och kollade runt lite men där blev det ingen shopping.
Nu ska jag lägga mig i sängen o slöa. Vila upp mig inför helgen, vill inte bli sjuk! :/

Av jempa - 21 februari 2013 20:08

Hej på er! Tack söta ni som röstat på min outfit här i inlägget nedanför, iallafall ni 14 ;) o det e ju bra många fler som läser min blogg så kom igen nu, tryck bah på knappen vetja ;) *tack!*

Iallafall, torsdag idag o dagen har gått bra, vi hade APT efter jobbet så det var en lång dag men det gick bra. Så himla najs med fredag imorgon, men känns som att de nyss var måndag?

Nu ska jag kura ner mig i sängen o titta på Lyxfällan med hjärtat.
Kram på er!

Av jempa - 20 februari 2013 17:53

 


Bjuder på en liten outfit med plagg från MQ. Dom har ju himla mycket snyggt! På fossingarna tänker jag mig ett par bruna mc-boots. Skönt vårig outfit som jag absolut skulle bära!

Jackan är en favorit, ni hittar den här!


Rösta på min outfit vetja!



Rösta på mitt bidrag!


Tack gulliga ni!


Av jempa - 20 februari 2013 17:15

  today!


Nikita; här är tröjan du frågade om också, sry att det tog sån lång tid innan du fick se den in action :/

Av jempa - 19 februari 2013 18:56

  Snygga jeans med zip nertill, jag gillar verkligen den där tvätten också.

 

Från VILA/Mandeldesign, 350:-

 

Av jempa - 19 februari 2013 07:25

Godmorgon på er!


Jag somnade sent igår, eller ja sent och sent men klockan var väl tolv iallafall, och sen så har jag sovit dåligt.. vaknat till o från, så det e konstigt egentligen att jag inte e tröttare än vad jag e just nu, men det kommer kanske senare. Jag är till och med färdig några minuter innan det e dags att röra sig mot jobbet, så därför passade jag på med en liten bloggning :)


Ikväll har jag inte direkt några planer, ska ta en runda på H&M bara tänkte jag och se om dom har något fint, det var verkligen länge sen jag var in dit! Så nu är det dags, och presentkortet får inte ligga i plånboken för länge ;)


Ha en fin tisdag allesammans! Kram på er



Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards