jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 28 februari 2013

En näsa full med snor. Och Glossybox!

Av jempa - 28 februari 2013 18:43

 

Dubai - bild tagen för ett år sedan, love you!
 

Hej på er!


Idag har jag faktiskt jobbat, och det har gått helt okej! Jag kände igår kväll att jag började må bättre och jag tänkte att ifall jag fick sova bra på natten så kunde jag jobba idag. Och snacka om att jag sov, utan avbrott (så skönt!) och jag vaknade strax innan väckarklockan.

Jag har iofs fått gått och snytit mig en massa och det har blivit lock för öronen en del under dagen men halsen och rösten (var lite hes igår kväll) har funkat bra.

Jag är inte den som bara kan snyta mig sådär "bland folk" helt spontant, utan jag vill gärna gå på toan där det finns en spegel. För tänk om de är värsta snor-resterna kvar under näsan då!? Ne, man måste ju kolla läget noga efteråt! Mina snytningar är inte av den här världen, jag kan hålla på hur länge som helst innan näsan är nöjd. Ibland får jag nöja mig fast det är mer kvar i näsan för jag har inte tid att stå hur länge som helst! Vilka problem! Tur man inte är förkyld så ofta :)


Nu ikväll har svärisarna och Linea varit här, David jobbar kväll ikväll så han missade dom den här gången. Men vi hade så trevligt så, surrade en massa och drack kaffe. Svärmor hade med sig Glossybox också som jag skulle dela med henne den här månaden. Men vi bägge två blev liiite besvikna över innehållet och hur små produkterna var, det e ju mest prover. Men vi delade upp det iaf så vi blev nöjda bägge två :)Nej nu måste jag hoppa in i duschen och sen ska jag se på Ponnyakuten! åh, jag verkligen älskar det programmet :D


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 9 okt 17:54

Så skönt med förändring! Var till frisören igår, o det var verkligen välbehövligt! :) Klippte en lob, och sen färg o slingor, typ balayage/hairdimension, jag e så nöjd! Gillar ju dom kalla tonerna jag, passar min hudton rätt bra tror jag. ...

Av jempa - Tisdag 28 sept 08:34


Jaa jag vet, har inte bloggat sen i somras, galet!! Tror att anledningen kan vara att jag har känt mig så himla trööött o orkeslös, och illamående också.. Så vad kan anledningen vara till det? ;) Någon som känner igen symptomen? Ja men visst, om...

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se