jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 31 januari 2013

BC med Anki!

Av jempa - 31 januari 2013 19:36

Anki hämtade upp mig på jobbet idag :) Vi åkte ut till BC en sväng och hade mycket trevligt. Käkade varsin varm macka på Waynes och sedan var det dags för shopping, trodde jag.. men upptäckte att mitt VISA kort var hemma i den andra jackans ficka *suck* men det kanske var en mening med det me tanke på att det blev lite shopping i sthlm i helgen ju, hehe, hur som helst så hittade jag ändå inget som jag vart sådär jättesugen på.

Men det fanns ett par brallor på Gina som både jag o Anki fastnade för. Kanske ska kolla lite närmare på dom en annan dag.. (dom finns inte med i webshopen heller så kan inte visa er).


Men däremot så var dom här jeansen rätt så snygga också!

Gillar slitna jeans, skitsnyggt de! Dessutom är det bra när det e tyg bakom det slitna så slipper man frysa om benen den här årstiden (som det är på dessa jeans, jag har kollat närmare på det). På sommaren däremot är de bara snyggt om benen (helst brunbrända) syns igenom slitningarna.


Nu ska jag hoppa in i duschen. Imorn är det fredaag! ;)


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 1 mars 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Träna glosor med Ovido