jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 29 januari 2013

gåband + ponnyakuten = GREAT!

Av jempa - 29 januari 2013 18:34

 

Har precis tagit en svettig promenad (o lite joggning blev de) på gåbandet. Det är 30 minuters pass som man kör, och eftersom jag inte såg senaste avsnittet av Ponnyakuten i söndags så såg jag det via svtplay nu, ett avsnitt är på 28-29 minuter så snacka om att det blev perfekt! Det är ju så ruskigt bra program att jag knappt tänkte på att jag gick, förutom när svetten rann i pannan, då blev jag lite påmind ;)


Det var så himla fint på slutet också när Jan Brinks otroligt ståtliga häst kommer in i ridhuset och lilltjejen ska få rida på den! Hon blev så himla glad och kunde knappt tro att det var sant, så man blev lite tårögd. Förstår hennes känsla!


mm, så är ni hästintresserad så måste ni titta på Ponnyakuten, man lär sig faktiskt en hel del själv också.

 
 
Ingen bild

skiman

30 januari 2013 21:02

Jogging, waoo!

jempa

30 januari 2013 21:03

Yes :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 nov 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - Måndag 31 okt 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Av jempa - Onsdag 12 okt 21:53

Oktober är ju absolut den allra finaste höstmånaden! Promenaderna nu är så härliga :) Gillar också att jag kan börja gå lite i skogen nu, för känns som att ormarna har börjat dra sig undan? Jag e fan rädd för att gå i skogen på sommaren just för a...

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se