jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 4 januari 2013

Mitt 2012

Av jempa - 4 januari 2013 22:52

Nu när man precis har börjat på ett nytt år så är det alltid lika roligt att se tillbaka på det föregående året och allt vad man har hittat på. Dom största händelserna var nog dom två (!!) utlandsresorna vi gjorde, den ena till Dubai i 2 veckor och den andra var i somras till Barcelona i 1 vecka. Sedan såklart 30 års-festen och att jag fick ett nytt jobb.

Men det är mycket mer också som hänt så jag drar det månad för månad. Here you go guys!


JANUARI:

 

I slutet av Januari åkte vi till Dubai. Vi var där 2010 också och blev helt kära i den tokgalna staden! Här finns allt man kan tänka sig. Och allt är till MAX! Så vi var överlyckliga över att få åka tillbaka, tack vare presentchecken jag vann på Apollo på deras fototävling.


FEBRUARI:

 

Och ungefär 2 veckor in i februari tillbringade vi i Dubai och en dag i grannstaden (och suuuperlyxiga) Abu Dhabi, vi var på deras Ferrari World och åkte bl.a VÄRLDENS snabbaste berg o dalbana =)


     

En utav dom många höjdpunkterna med resan till Dubai var när vi var inne i värdens lyxigaste hotell (7 stjärnor) Burj Al Arab och var längst upp i deras Skybar och åt/drack Afternoon tea. Drack det absolut godaste te't jag nånsin druckit! Och vi fick hur mycket bakelser och scones som helst, självklart med ett glas champagne till att börja med. Allt som såg ut som guld inne i hotellet var också 24 karats guld. Om ni vill läsa mer om våran resa så kika under kategorin "Resor" här bredvid.


MARS:

Mars månad var lite lugnare, den bestod bl.a av restaurangbesök på härliga Mezoyo här i stan, på alla hjärtans dag. Vi åt en jättegod trerätters.

 

 

Och lite pimpling i Lillström, även att jag fick en fisk! haha :D Skitkul ju!


 

Det kom en hel drös med söta små lamm på gården i Lillström.


 

Och så blev det en del ridning också. Kul!


APRIL:

   

Vi bodde i Åsarna där mamma&pappa har sin husvagn som ligger strax utanför Vemdalen/Björnrike, så vi tillbringade två dagar i backarna. Riktigt roligt!


 

Jag spelade tennis för första gången i mitt liv. Riktigt roligt men jag var ganska så usel :)


 

Sandra & Goran var upp hit en sväng så vi käkade middag ihop på Saffran (tapas!) och snackade en massa resminnen! Riktigt trevligt hade vi det. Och nästa dag åkte vi allihopa till.....


 

.... BODA BORG! :D Det var flera år sedan jag var dit sist så det var skitkul, en massa nya banor hade dom fixat också!


MAJ:

 

Var en del till Lillström och tjusade med alla lammungarna, gullisarna! Blev lite ridning på Sydney också!


     

Roadtrip till Övik. Skulle vara en najs mässa där med massa saker, tyvärr var den ganska så fett onajs och vi kunde bara skratta åt det hela, jättelitet och inte alls massa saker. Däremot var langosen helt okej. Menmen, det är ändå lite mysigt med roadtrips!


 

Vi började med Geocaching! Här har jag precis fångat min.. tredje tror jag? :) I dagsläget har jag runt 60 tror jag. Och fler ska de bli! Skitkul ju :)


JUNI:

   

Vi åkte tåg ner till Stockholm och firade Sandra som fyllt 30 år! En riktigt härlig kväll med trevligt sällskap!


 

Vi firade Midsommar på Östermalm med Davids föräldrar och Simba såklart :)


JULI:

 

Vi kickade igång Juli månad med lite Minigolf med Jocke & Pia.


 

På invigningen av Gatufesten var jag och Therese där o kollade, dom slängde ut supermega stora bollar och på dom satt biljetter. Jag lyckades få tag på bollen innan ungen bredvid gjorde det och så röck jag av biljetten som jag sedan sålde *perfekt*


 

7 Juli var här och så var också min födelsedag. 20 år! Grattis till miiig! ;)


 

David kunde äntligen få använda presentkortet som han fick av mig för två år sedan, han fick köra 1 mil Lamborghini och lyckan var total efteråt :)


 

Besök till Lörudden med sväföräldrarna, åt en kanongod räkmacka!


 

Det blev en heldag tillsammans med Jocke & Pia, vi började med minigolf, sedan lunch/middag på Olearys med drinkar efteråt och därefter BILBINGO i Kovlann', snacka om kontrast :D Men kul va det! Förutom när David säcka ihop i bilen och fick typ vätskebrist och solsting i ett *huga* men de gick bra, tär med värme och massa öl i kroppen.. eller så ville han bara slippa undan bingon ;)


 

I slutet av Juli packade vi väskan och drog till Barcelona! Underbart!


AUGUSTI:

   

        

Barcelona var verkligen jättemysigt! Och jag köpte mig min andra Louis Vuitton-väska som jag e så grymt nöjd med! Den är mest en vår/sommarväska tycker jag eftersom den är ljus, så den ska snart få komma till användning till max igen. Nu på hösten/vintern kör jag med min bruna speedy <3


 

Lilla Tira kom in i våra liv, mestadels i Ninas och Maries eftersom tösabiten bor hos dom :) Har ni sett något gulligare?!


 

Vi fick äran att vara med om en vigsel i år också!


 

Det blev en tur med Medvind för mig och David, en riktigt mysig båtresa blev det :)


SEPTEMBER:

 

David klarade mc-kortet och snabbt som sjutton så hade han köpt sig en supermotard! Aldrig sett en sån lycklig kille förut och det värmer!


 

Den årliga kräftskivan i Gimåfors!


 

VIP-bio med mamma, vi såg En oväntad vänskap och den var såå bra! Se den hurrni!


 

Och syrran cuttade lugg på mig, aldrig fått så många komplimanger för mitt hår någonsin! Så kul när folk helt spontant kom fram och "jag måste bara säga, vad fiin du är i håret!" Sjukt roligt, mestadels för dig Nina? *Min syster är ingen frisör, vi hade bara en otroligt långsam dag tillsammans i Lillström ;)*


OKTOBER:
 

Var på Casinot med svärmor och vann lite pengar, perfekt eftersom jag några dagar senare åkte till....


 

.... till Sandra i Stockholm! Vi hade en urmysig tjejhelg med shopping, sena kvällar, prata minnen, se på film, Fridays, och sist men inte minst..


 

... vi fick vara med på Invigningen av Friends Arena! Det var en härlig upplevelse! Kul att få träffa Kickis igen också, hon följde nämligen med oss dit.


NOVEMBER:

 

Marika och Therese var här och läskade lite innan vi drog ut, men det var en ganska värdelös utekväll i stan just den dagen.. lite tråkigt med vi hade iaf himla roligt här hemma innan :)


 

Bowling med Jocke & Pia uppe på Södra Bergets Strike Club.


 

Jag & David blev bjuden på härlig middag i Lillström, råddjurssadel! Underbart gott!


 

Och javisst, den 12e November började jag på mitt nya jobb där jag trivs himla bra! Jobbar i växeln på Sundsvalls Kommun, och strax hamnar jag nog i Receptionen där också :) Ska bli spännande!


DECEMBER:

 

Spelade tennis med Jocke & Pia :)


   

Var på Timrå Gårdsbutik med svärmor, åt middag och sedan blev det shopping där.


   

Vi var upp till Strike Club igen, men den här gången blev det ingen bowling utan däremot red vi på tjuren bl.a :D


 

Det blev en middag på Olearys med Marika från mitt gamla jobb, blev en hel del uppdateringar. Måste träffa henne snart igen! Otroligt rolig tjej som jag har haft så många skratt-attacker tillsammans med! Tror aldrig jag skrattat så mycket ihop med någon förut?!  Ni vet när man skrattar sådär mycket att man grinar och nästan kissar på sig? Så var det för oss, vareenda dag!


 

Julmarknad i Stöde! =)


   

Uppesittarkväll i Lillström där jag, David, Netta och Ove blev bjudna på julbord dessutom. Myyysig kväll!


 

Jag avslutade året med en ny hårfärg och toppade frippan som syrran fixade på mig tidigare i höst :)


 

Nyår firade vi tillsammans med Jocke & Pia! Middag på Opus och därefter TP hemma hos dom!

 
 
Ingen bild

Sandy

6 januari 2013 13:06

Vilken fin årskrönika du gjort! Du har haft ett härligt år ser jag :-) Många fina bilder!
Snart dags för tjejhelg igen! Kanske i Sundsvall denna gång eller är du sugen på Stockholm?
Puss!

jempa

6 januari 2013 13:59

Tack fina du! :) Här i sundsvall vore väl ok? Eftersom jag o David ska ner till sthlm på MC mässan så lär det nog dröja ett litet tag tills nästa gång, o jag vill inte att de ska ta sån tiid tills vi ses ;) Så e du sugen på en tripp till nårrlann'? hehe
Puss!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards