jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under augusti 2012

Av jempa - 4 augusti 2012 19:57

Jag vet att ni är några stycken som är sugna på att se vad jag köpte där i Barcelona :) Det blev lite grejjer från Forever21, Berschka, Starbucks, Pimkie och Louis Vuitton förstås.


Detta kom jag hem med från älskade Forever21! (Skulle inte en butik öppna i Stockholm föresten?? Vad hände med det?).

   

En kjol som är löngre baktill, grått baslinne och ett stycke trosa :)


På Berschka hittade jag den här söta ljusrosa mobilväskan med små hjärtan. Kostade 7 Euro = 55kr.

 


Och på Pimkie bev det två linnen och en tröja. Det är uruselt ljus på bilderna så färgerna stämmer inte alls överens med verkligheten. Dåligt hotellrumsbelysning får jag skylla på :)

     


Och klassiska muggar (uppdaterad logga btw!) från Starbucks blev det.

 



Väskan jag köpte på LV kommer i ett eget inlägg senare. Det är den verkligen värd! Love it! <3



Av jempa - 4 augusti 2012 11:06

 

David fyllde ju år i torsdags, så då på kvällen gick vi till en mycket omtyckt tapas-restaurang o käkade. Det märktes att det var ett populärt ställe, det var kö till borden utanför. Men vi hade iaf tur o fick ett bord inne ganska snabbt. Det var proppat med folk även där.


Och maten var verkligen jättegod! Dom hade mycket att välja mellan, men lite väl mycket fisk tyckte jag, så jag beställde en tallrik med bergs-lamm filéer och poatis, det var såå himla gott! Riktigt smälte i munnen :)

David beställde in musslor av 2 olika sorter, och någon sorts skinka. Vi vet inte riktigt vad det var för man förstår inte riktigt vad det står på menyerna, haha, men David var jättenöjd och tyckte allt var kanongott. Så vi förstår varför det var så populärt ställe! Tror det hette Taller de Tapas. *tips*


Av jempa - 3 augusti 2012 22:12

Hemma igen! Sitter på Arlanda nu och väntar på tåget hem. Dom visar OS på storbildsteve iaf så vi har något att titta på.
Imorse köpte vi med oss frukost och satte oss i en stor och jättefin park i närheten av hotellet och myste. Det fanns en damm där åxå som man kunde ro en liten båt i som vi gjorde :)
Flygresan hem gick bara bra. Veckan har gått fort, men vi har iaf hunnit med en del, bra de :) Vi har redan börjat prata om nästa resa, USA lockar..


Nästa gång vi hörs är hemma i Sundsvall, så natti natti och sov gott alla!

Av jempa - 3 augusti 2012 00:15

Är i ett lyckorus nu ;) Den älskade Neverfull är miiin! Valde den ljusa sorten, funderade mellan den o den bruna med monogrammet, men när jag testade och klämde på den ljusa så var valet klart! Den känns så himla lyxig! Och hur snygg e den inte då?! Dessutom kan man fixa med "dragskon" på sidorna så man kan göra om den på 3 olika sätt, men jag gillar bäst när den är helt öppen lixom. Ah, I love it!!

Av jempa - 1 augusti 2012 23:56

Vi har det kanon här! Idag har vi slappat på stranden och haft det skönt. Efter det var vi på zoo, ett riktigt stort zoo med alla sorters djur! Vi såg elefanter, zebror, stora äckelormar, gorillor, leopard, giraffer... Ja med flera!! Riktigt bra :) och det kostade 17 euro att gå in (typ 150kr) men vi hade 20%rabatt dessutom så det var helt klart värt pengarna!
Efter zoo't tog vi en taxi in till den "fina" svoppinggatan i stan och gick på Louis Vuitton och kikade, har sett en sån fin väska (Neverfull) som jag ska fundera lite på tills imorgon. Får se hur jag gör :) Jag shoppade en del snyggt från Zara till David, camoväska och camo loafers. Och så blev det 2 tischor från Pull & Bear som han ville ha, så de fick han av mig i födelsedagspresent :)


Ah just de, igår var vi på La Maquinista, Barcelonas största shoppinggalleria. där fanns ju Forever21 så var tvungen att åka dit ;) Jag hittade en svart kjol, grått baslinne och en trosa :) Och en ljusrosa mobilpung på Bershka.


Ne men hurrni, nu ska vi sova, imorn e de ju den sista "riktiga" dagen här innan vi åker hem på fredag. Så imorn ska vi upp tidigt, typ 08 tror ja de får bli.
Natti natti!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards