jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under december 2012

Av jempa - 9 december 2012 03:13

 


Nya juliga kuddar från Ellos :) Renar är så fina!


Av jempa - 9 december 2012 03:02

       


Vilken himla rolig kväll vi haft :) Började med att Jocke & Pia kom på impulsivt besök, himla trevlans! Det dracks öl/vin/cola och dom hade köpt med sig massa gotta (jag fick en stor påse med m&m's!! Tack söta ni). Efter några timmar kom vi fram till att vi skulle åka upp till Södra Berget och Strike Club som ligger där för att rida på tjuren. Ingen av oss hade gjort det tidigare så vi fick för oss att vi skulle göra det (tror det var Davids idé?). Vi spelade sånt där "utlands-spel" också bl.a Men tjuren var fasen inte de lättaste att sitta kvar på! haha :) Det ser ju rätt så enkelt ut men det är det inte! men roligt var det :)


Dom stängde 24.00 där så då for vi vidare till Casinot. Där spelade jag på min o svärmors "turmaskin" och kan ni tänka er att innan jag ens spelat upp min hundring så vann jag 850 kr på bonusspelet! riktigt roligt! Den där maskinen funkar himla bra för mig! :D Spelade dock upp lite mer av den slanten men jag gick ändå dörifrån med 500 kr plus, roligt!


Vi avslutade den roliga och impulsiva kvällen med käk på mAx. Jag o Pia satt o skratta ihjäl oss åt David och Jocke som bägge två var rätt berusade, haha, David pratade jättehögt (han märkte de inte själv) "fy fan va fet man är när man ska skjuta ut maten men läppen tar emot!!" Det fick alla där inne på max veta ;)


Tack för en himla rolig kväll Jocke & Pia! :)

Av jempa - 8 december 2012 13:07

   

Dom är ju skitsnygga! Tomten; jag vill ha! ;)


Av jempa - 7 december 2012 18:20

Fredag igen! Hur skönt är inte det då?!
Min hjärna behöver verkligen en helg nu, haha! Har fått suttit själv idag o ta emot samtal, sjukt kul var de! Och på nåt vis så går det lixom lättare när man sitter själv, knepigt men man tar väl allt i sin egen takt på nå vis. Det var iaf jätteroligt :) tanken var att jag bara skulle sitta själv en timma medans Jenny (som jag skulle sitta me idag) var på möte men eftersom de gick så bra så var det lika bra att fortsätta tyckte jag. Jag skulle ju ändå börja sitta själv på måndag så de va lika bra!


Har precis fixat räkmacka som jag just ätit upp, så nu ska jag bara softa hela kvällen. David e ute me jobbet så man blir väl Personlig Assistent när han kommer hem ;)


Av jempa - 6 december 2012 19:03

 

Gick en snabb runda på stan efter jobbet och kom hem med den här fina tröjan med vingar.

Syrran som tipsade mig om den. Så nu tipsar jag er :) Vero Moda it is!

Av jempa - 5 december 2012 21:03

Köpte två vita julstjärnor på Hemköp idag, 19 kr/styck, e inte det ett ganska bra pris.. Eller? Jag vet inte men tyckte det var billigt iaf :) hoppas dom håller sig fina länge.

Av jempa - 4 december 2012 21:10

Idag efter jobbet hämtade svärmor upp mig och så for vi ut till Timrå Gårdsbutik där vi skulle äta middag (med ett helt gäng med hennes arbetskamrater) och lite shopping i deras mysiga butik. Jag hade aldrig varit dit tidigare men det var verkligen jättemysigt och dom hade gjort så himla julfint! Och massa söta julsaker sålde dom! Man ville ha typ allt men jag köpte iaf tre små söta änglar. Det var mycket "gammaldags" inredningsstil där och det e ju inte den stilen vi har hemma men jag tycker ändå det e himla fint, men änglarna fastnade jag för o dom passade ju bra i min lillgran :)
Till middag fick vi rostbiff från älg och rotsaksgratäng. Till dessert blev de saffranskaka o glas.
Ja det var verkligen en mysig kväll och jag rekommenderar er verkligen att ta ett besök där!

Av jempa - 3 december 2012 17:08

 

Ännu en snygg skjorta från Gina Tricot. 199:-



sis: kanske kan va nåt för dig?

 

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards