jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under december 2012

Av jempa - 20 december 2012 14:48

 

Snygg tröja från Bik Bok, 349:- Tomten; Jag önskar mig den i julklapp!

Av jempa - 20 december 2012 14:25

Kaffe med kanel e så gott och känns verkligen juligt. Det e skönt för den onda halsen med lite värmande också.

Av jempa - 19 december 2012 16:18

Nu är vi två sickoshär hemma, halva natten har jag legat o hosta och på morgontimmarna kom feber smygandes.. Iaf, sliten o tärd e jag, satte upp mitt feta och otvättade hår i en hästsvans (jag har sällan uppsatt men de e skönt när man e sjuk) och så säger David:
- jag tycker du e så fin när du har uppsatt hår!

Naaw?! Det e väl kärlek de! Blek som ett spöke och sliten men ändå se nån sorts skönhet igenom? I dont get it.. Men det lyste upp min frusna/svettiga dag :)
Nu har jag föresten duschat, riktigt skönt! Ne nu ska jag sova vidare, typ de enda man orkar gö.

Av jempa - 18 december 2012 18:50

Tog en kort runda på stan direkt efter jobbet och fixade ännu en julklapp, går så mycket snabbare o bättre när man vet exakt vad man ska ha! Så skönt de. Nu har jag bara en kvar! Den blir dock lite klurigare.. så får fundera lite på den.


ne hurrni, vilken värdelös blogg-dag men jag har faktiskt ingen ork till något roligare inlägg än såhär. Jag tycker att kvällarna bara rusar iväg och helt plötsligt så är man på jobbet igen. Så nu ska jag bara lägga mig i sängen o slappa och ta hand om sickot litegrann :) Fass han börjar faktikst må lite bättre, vore ju kanoners om han skulle orka dammsuga imorgon! *håll tummarna*


Av jempa - 17 december 2012 18:42

Mmm, måndag igen då. Men den e snart slut och vips så är långhelgen här! :) Gick bra på jobbet idag, jag gick som vanligt hem på lunchen. Köpte Voltaren åt sickot mitt, han har fasligt ont i ryggen, men de e väl för att han mestadels ligger nu när han e sjuk.. han har inga krafter till att göra nåt heller, synd om! Men han är på bättringsvägen iaf, skönt de! Så jag fick smörja in han på ryggen innan jag gick tillbaks på jobbet :) Jag hann se på Julkalendern också faktiskt *viktigt* Den e ju riktigt bra i år! De gillar vi :)


Efter jobbet tog jag en snabb sväng på stan, var bl.a på Cubus som hade 30% på allt men jag hittade ingenting där :/ Men lika bra när man ändå bör lägga pengarna på julklapparna som e kvar att inhandlas. Hittade dock en julklapp idag så det känns skönt! Har bara 2 stycker kvar nu.


Hur går det för er, är ni klar med alla julklappar?

 




Av jempa - 16 december 2012 17:19

mm, kom hem för typ två timmar sedan. Vi skippade bion, ingen av oss var på riktigt humör för det. Jag och syrran hade sett en film tidigare på dagen också o då avtar ju de där filmsuget :) Får se Twilight en annan dag istället.

Och det var nog tur att jag kom hem tidigare, för mitt hjärta ligger med hög feber och är jättevarm. 39,6 har han stackarn! Men nu har han tagit Ipren och fått en kall handduk på pannan så han känner sig lite bättre, tillsammsn med en god halstablett så orkar han t.o.m prata lite.. Har nog aldrig sett han så sjuk och det är inte roligt alls! Sen e ju frågan; kommer jag bli smittad så jag är sängliggandes lagomt till jul?

NEj tack! Hoppas mitt imunförsvar är på G nu för nu lär dom små soldaterna få jobba lite! Den här influensan som alla verkar åka på är inge rolig alls. Tur vi har lite Cocilana hemma iaf :) Tar död på hostan den.


Ne nu ska jag gå o ta hand om mitt lilla sicko.. Kram på er!

Av jempa - 15 december 2012 14:22

Älskar Paradis asken! Så mycket bättre än Aladdins snuskiga praliner :)
Jag köpte en ask åt oss att njuta av i helgen :P Trilling nöten är min favorit! Eran?

Av jempa - 15 december 2012 14:19

Vi har varit på julmarknad i Stöde en snabbis idag, dom bjöd på korv och sen var det typ 3 stånd, haha :) gulligt va? Lite synd om dom tyckte jag för de är snökaos här idag, värsta stormen! Och så måste dom stå ute hela dagen :/ men roligt att det händer nåt i byn iaf! Sen åkte vi till Stöde Mix och kollade, jag o syrran köpte två stycken hyacinter var. Jag tog vita, tycker de e så fint :)
Nu ligger vi i soffan och slappar. Marie håller på o fixar middag, duktiga hon! Köttfärslimpa ska det bli. Hur gott e inte det egentligen?! Det borde man äta oftare, love it!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards