jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under december 2012

Av jempa - 29 december 2012 14:05

Tänkte att jag skulle testa Netflix och se om det e nå bra, så har kirrat en gratis första månad nu. Då den här långhelgen kan man ju vara ligga i sängen o se massa filmer och sköna serier :) jag börjar med en romantisk komedi: New years eve.

Av jempa - 29 december 2012 13:02

 

En lite bättre bild på hårfärgen. (mm, har rengjort spegeln nu, haha)

 

Av jempa - 29 december 2012 10:21

     

Finns väl inget bättre med att börja dagen med lite webshopping? :) Speciellt när man hittar shoppar som har bra priser! Då blir det såklart extra roligt. Jag kollade på prisjakt efter Sebastian-produkter och hittade en sida som heter Tiana.se, dom har massvis med olika varumärken (mycket från Tigi Bed Head också som är lite av ett favoritmärke hos mig!) men den här gången var jag ute efter Sebastian och dom hade dessutom fraktfritt, sånt är bra!. Så jag slog till på produkten jag bloggade om häromdagen: Trilliant, som ska vara ett riktigt bra värmeskydd och samtidigt ge volym, det var de som frisören använde på mig i onsdags.

Och sedan fick det bli volym-schampo + balsam också. Så nu hoppas jag att jag får paketet till veckan :) Jag valde att betala med faktura, brukar göra så när det är webshopar jag aldrig handlat från förut, absolut säkrast. Så kan man se produkterna innan man betalar för dom.



Av jempa - 28 december 2012 16:23

det är verkligen lugnt på jobbet nu, inte alls många som ringer. Iallafall inte den här tiden. Så då kan man ju passa på o blogga sig lite :)


Skönt var det o börja med en kortvecka iallafall såhär efter jul och förkylningen, så nu har man 4 dagars ledighet *underbart* :)


På Nyår blir det middag på Opus med Jocke & Pia, ja o så David förstås men det fattade ni nog :) Sen därefter drar vi hem till dom för lite mer läskande och TP-spelande, o ser på raketerna från deras balkong. Dom har ju grym utsikt därifrån!


Vad har ni för planer på nyår?


men seriöst, har inte fått ett enda samtal under tiden jag skrivit detta inlägg, tror allihopa har tagit semester nu!

Av jempa - 27 december 2012 21:00

 

När jag var hos frisören igår så använde hon ett värmeskydd från Sebastian som verkade så himla bra, och eftersom jag är en sucker för plattång så borde jag verkligen tänka mer på att skydda håret. Det sliter ju en del på håret såklart, speciellt i topparna märker jag. Gillar att den ger volym vid föning, och att den ger glans, men dock inte så jättemycket utan lagom. Man vill ju ändå att det ska se naturligt ut :)

Lite info om Sebastian Trilliant:


"Sebastian Trilliant
Vilda discoinfernos får hårtrenden att flamma upp. Glamouren
skakar om modescenen och glittret sätter sina spår. För hår
som älskar att befinna sig i ett tillstånd av flärd.
Superglammigt och gnistrande likt diamanter.

Mångfacetterad och skapad för att varsamt behandla håret
och tillföra värmeskydd samtidigt som den ger ultralätt
volym och jämn och fin finish.

Användning
Skaka om för att aktivera trilliant complex. Spraya på
fuktigt hår alldeles innan föning för en spektakulär
fyllighet och fantastisk glans. För en värmeskyddande
effekt och jämn lyster spraya sparsamt på torrt hår
och använd varma verktyg."

/lyko.se


Av jempa - 27 december 2012 20:45

   


Eftersom jag e en så snäll flickvän så gick jag in på Brothers efter jobbet för att spana in deras rea för att fynda lite till David, var på jakt efter Björn Borg-kallingar (och jag lyckades haffa det sista settet i stl large!) men kom därifrån med en snygg skjorta också. Kallingarna var det 50% på, så det blev endast 199 kr och det är ju rätt bra med tanke på att det e Björn Borg. Skjortan var det 30% på så där kom jag billigt undan också. Så han fick några paket till från mig :) Presentkortet jag fick av han på Perssons var på så himla stor peng så jag fick lite dåligt samvete, haha, Nike-skorna fick jag till ganska bra pris på Zalando nämligen, man kan ju de där med rabattkoder osv :D


Det är så mycket roligare att fynda herrkläder just för att det finns så mycket snyggt kvar. Killar är ju inte lika shopping-galna som vi tjejer (över lag alltså, klart det finns undantag) så jag såg massa snygga skjortor. Så är ni på jakt efter nåt snyggt till killen eran tills på nyår t.ex så gå på Brothers. En butik som man lätt glömmer bort men dom har otroligt mycket snyggt där!


Av jempa - 26 december 2012 17:02

 

Råg/guldblond är jag nu, det e knepigt ljus på bilden men kommer kanske en bättre framöver =)


 

Hårinpackning!


Sådär. Har kommit hem från Birsta (vi hann med en snabb sväng på stan också, så mycket bättre rea här! Inte alls lika mycket folk så allt tar slut osv). På Birsta fyndade jag ingenting utan det blev bara en hårinpackning som jag köpte på Trudes efter jag klippt mig och tonat håret. Det blev en klippning också för själva "toningen" gick så fort, det behövdes inte färgas, men det var ingen riktig toning utan det var som ett schampo som tog bort överflödigt pigment i håret eftersom jag tycker det har skiftat litegranna i grönt (vissa slingor bara lixom) i vissa ljus. David säger att han inte alls har tyckt att det har sett grönt ut, så det har inte varit mycket alls, men jag har ändå gått o stört mig på det eftersom jag tycker det har synts i vissa ljus (speciellt här hemma på toaletten), och frisören höll med mig, hon kunde se småå spår av grönt :) Inte mycket men lite. Så det togs bort med hjälp av den där "toningen", superskönt! Sen tvättade hon håret i ett beigt/guldigt schampo också för att få lite extra färg.

Jag blev iaf jättenöjd :) Håret toppades bara så det blev ingen drastisk föränindring, men det känns mycket fylligare och friskare.


Mamma däremot fyndade lite på Bik Bok och sedan köpte hon ett par jättefina stövlar på Scorett. Kul!


Nu ska jag ta mig en kopp kaffe, vi har precis ätit tacos.. så himla gott!

Kram på er!

Av jempa - 25 december 2012 18:48

Imorn ska jag och Mamma ut till Birsta, med alla andra typ *suck* Såg att Awa och Benny från Xfactor skulle dit också så då lär det ju komma ännu mer folk..lite drygt.

Jag ska passa på att färga håret på Trudes när jag e där, ah vet, fick presentkort av David men det tänkte jag spara till framöver när jag är behov av en klippning också. Kan ju va så att man vill förändra sig lite när våren e på gång :)

Men nu blir de bara färgning, har dock ingen aning om vilken färg det blir, vi får se. Spännande! :)

Tycker den här tjejen är så fin i håret


 



Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards