jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 9 december 2012

Söndag

Av jempa - 9 december 2012 19:01

Idag kom Davids föräldrar på besök, drack lite kaffe och sedan for jag o svärmor ut till Birsta för lite shopping innan vi skulle hämta Linea. Jag köpte bl.a en julkula :) skulle kolla efter gråa ljustorn på mio men fanns inga, dom hade säkert tagit slut för dom var väldigt snygga. Så det var ju synd!
Vi hann med en hel del butiker iaf så de va kul. Avslutade med Jysk såklart där Linea jobbar, Davids stol hade kommit så den fick vi med oss hem också tillsammans med ett stycke duschdraperi :)


Mmm o snart är den här helgen slut, tråkigt men snart är det jul o då blir det några lediga dagar iaf. Känner att jag behöver den ledigheten! Har ju varit en händelserik höst :)

 
 
Nikita

Nikita

10 december 2012 07:09

Tack för tipset om ving tröjan från vero moda :D har köpt en lika, superfin !

men du var den fin den där vita tunikan du beställde från miinto, kan du inte visa en bild med den på :D

http://www.nikital.blogg.se

 
Ingen bild

Sis

10 december 2012 15:59

Vart står den där renen?

jempa

10 december 2012 18:07

vid den stora entren till Birsta City.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 13 jan 20:24


Gulliga doktorn som varit blöjfri sen strax efter jul! Idag går jag in i vecka 33! Och i förrgår vaknade jag med en mage som hade sjunkit ner! Hur kan det ske över en natt? Även mina gravidbyxor har blivit lösare märkte jag o lixom gled ner över ...

Av jempa - Söndag 9 jan 19:36


Ser på Helene Torsgården och är, än så länge, frisk. Jason har varit förkyld till o från hela hösten. Inget konstigt med det, dagisbarn som han ju är. Dock fick vi veta nu i veckan att en person varit på förskolan samtidigt som Jason o sen ...

Av jempa - Lördag 8 jan 17:45

Fyndade precis det här fina påslakansettet från Newport. 70% rabatt! Så 417 kr för 4 delar, sjukt bra! DET kan man kalla rea! ...

Av jempa - 27 december 2021 09:51

Jag måste börja med att be om ursäkt för mina urusla bilder.. min kamera på mobilen har börjat säcka ihop :( Önskade mig en iPhone 13 pro max av tomten men jag fick ingen.. hehe Iallafall! Vi firade julafton först hemma hos Davids föräld...

Av jempa - 18 december 2021 09:15


Hämtade ut Babyproffsens gratis babybox igår. Och detta var innehållet: - En fin babyblå (vilket flyt!) muslinfilt från Discovery+ med två gratismånader. Bra ju! Jag har dock sprättat bort lappen :) - Trosskydd - Nappflaska från MAM, svin...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se