jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 30 november 2012

Julkalendern 2012!

Av jempa - 30 november 2012 22:52

 

Imorgonbitti börjar ju julkalendern! Ååh så mysigt! Det e väl jul-känsla om nåt?! 8.45 ska ni titta på SVT1 :) Det tänkte iaf jag göra, och sen kanske man somnar om igen? Beror helt på hur länge jag orkar vara vaken ikväll :) David har precis gått o lagt sig för han ska upp o jobba imorgon stackarn.. Men han e hemma till 12 iaf, för då ska vi iväg o spela tennis med Jocke & Pia. Det blir för andra gången i mitt liv som jag ska spela tennis så jag gissar på att det inte kommer gå sådär superbra, haha =) Men det är skitjobbigt ändå och det e väl träningen man vill åt, sen är det ju ändå roligt o träna med folk man tycker om :) Så det blir säkert kul fast jag är värdelös.


Ikväll har jag varit med Therese. Vi tog en sväng ut till Birsta och hon shoppade lite fina möbler på IKEA och jag kunde äntligen påbörja min julklapps-shopping så det känns bra! Efter det svängde vi förbi Sibylla och sedan hem till henne med alla möbler. Så fick jag se lägenheten hennes också :) Roligt! Men det roligaste var nog o sitta o kolla igenom alla gamla foton från våra klassfester i gymnasiet, alltså vilken sjukt rolig tid vi hade! Och våran klass var bäst! Vi hade massor med klassfester och inte en enda var tråkig! :D Hade så roligt alla dom där tre åren. Så det var roligt att få uppleva gamla minnen igen, hehe


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 nov 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - Måndag 31 okt 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Av jempa - Onsdag 12 okt 21:53

Oktober är ju absolut den allra finaste höstmånaden! Promenaderna nu är så härliga :) Gillar också att jag kan börja gå lite i skogen nu, för känns som att ormarna har börjat dra sig undan? Jag e fan rädd för att gå i skogen på sommaren just för a...

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se