jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 28 november 2012

O'learys!

Av jempa - 28 november 2012 19:58

 

Idag efter jobbet träffade jag först syrran en snabbis på stan, lite impulsivt sådär medans jag väntade på Anki. Efter cirkus en kvart dök hon upp, lagomt till att syrran skulle gå till bussen :) Vi började med att käka middag på O'learys, har inte varit där sen i somras då jag, David, Jocke & Pia satt på uteserveringen och njöt av mat o drinkar :) Så det kändes som ett bra val av oss (istället för sunkiga McD lixom, höhö), och det var faktiskt ganska mycket folk där så vi trodde först inte att vi skulle få något bord men det gick bra. Efter vi käkat där, så nästan rullade vi ut kändes det som! haha, blev proppmätt! Så kollade vi runt lite i butikerna och snackade en massa om jobbet, blir ju lätt så nu när vi jobbar på samma ställe *kul!*


ne men hurrni, nu är dte ju Bonden! Kan inte sitta här o blogga mer :) Kram på er!


Tack Anki för en treevlig dejt! ;)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 1 mars 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards