jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under oktober 2012

Av jempa - 10 oktober 2012 19:21

       


"En pyjamas med en topp i sweatshirtkvalitet och ett par tights i trikå. Toppen är oversize och tightsen har tryckt mönster, resår och dekorativa knappar upptill samt mudd vid bensluten." /H&M

Av jempa - 10 oktober 2012 18:59

   

Snygg tröja och tuff bh =) Från Gina Tricot

 

Av jempa - 10 oktober 2012 17:58

Jag gillar sånna här dojor jag! Tycker dom är snygga. Men varför är inte sulan i samma färg som skon?! Gud så irriterande...

   

Av jempa - 9 oktober 2012 19:47

 

Här har jag tillbringat eftermiddagen/kvällen tillsammans med Anki och Elias. I början var även Janne & Filip med också, vi käkade middag tillsammans :) Trevligt! Jag och Filip hade tävling om vem som kunde äta upp maten snabbast, han vann.. för jag hade ju faktiskt pizza-kanterna kvar (äter inte dom).. ;)


Lite shopping blev det, en farfarströja från Logg-avdelningen på H&M. Men har inte provat den ännu så får se om jag behåller den :)


Tack Anki för en mysig kväll!


Av jempa - 8 oktober 2012 20:38

Har inte tid o blogga nåt idag, fullt upp med att slappa :D
Jag o David ser på Färjan nu, o efter det blir det Ensam mamma söker, börjar ledsna lite på det programmet nu så det hade gärna fått vara sista avsnittet nu..

Av jempa - 7 oktober 2012 21:54

Snygg vardags-outfit från Bik Bok, gillar stövlarna åxå!

Av jempa - 7 oktober 2012 17:14

Det är inte ofta det händer ska ni veta.. Ja att David kommer med förslaget att vi ska åka till Birsta. Men plötsligt händer det! Och plötsligt var imorse. Han ville ut dit för att spana på dn nyaste Samsung mobilen, men vi gick lite på birsta City åxå, käkade på Taco Bar och myste runt :) jag gick inte i så mycket butiker för jag ska dit på tisdag med Anki och då vill man ju gärna se lite nytt :) blev en tur in på Rut mfl, vila (skulle kolla efter jacks åt svärmor) och Buketten. Där köpte jag en söt liten Hjärtan på tråd till min lilla kron-kruka.
Blev ett skal på mediamarkt också, så nu får mobilen en liten makeover också.
Därefter köpte vi med oss några chokladbollar från Delicatos outlet butik som vi sedan fikade hos svärisarna när vi lämnade tillbaka bilen.
Har haft en toppen dag! Ikväll blir det Bingolotto och sedan Solsidan :D najs!

Av jempa - 6 oktober 2012 22:52

"John Tyree (Channing Tatum)är soldat i amerikanska armén men har permission över sommaren. Han är då hemma där han bor med sin lite udda pappa. Han träffar Savannah Lynn Curtis (Amanda Seyfried), de blir snabbt förälskade och upplever två underbara veckor. Men därefter måste John ut i tjänst igen och Savannah tillbaka till skolan. De är borta från varann i ett år, men de skriver hela tiden brev till varandra.

Efter den 11 september 2001 förändras mycket och John känner sig tvungen att stanna i armén, vilket innebär ytterligare två år ifrån Savannah. Efter en tid utan brev från Savannah får han en dag ett brev där hon berättar att hon träffat någon annan och redan förlovat sig. John stannar då ytterligare några år i armén, men blir hemskickad till USA då hans pappa blir sjuk. Han träffar Savannah och gamla sår rivs upp igen. John måste därefter fatta ett oerhört svårt beslut." /wikipedia


En film regisserad av Lasse Hallström kan inte vara annat än sorglig va? Sitter med svullet fejs här nu, haha, herregud! Det var en väldigt fin film, fina miljöer och handlingen är otroligt tagande.

Trovärdigt... nja inte alla gånger. Men så är det ju en film också :) Hur trovärdig är Alien-filmerna t.ex?


Jag ger den en 4a.

          


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards