jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under oktober 2012

Av jempa - 28 oktober 2012 18:00

Hejpa hejpa!
Sitter på tåget nu. Blev "bara" 30 minuter försenat, från start! Får se hur försenad man e totalt när man kommit fram. Men det e ju sånt man nästan förväntar sig av SJ now a days ;)
Iallafall, helgen har varit toppen!! Invigningen av Friends Arena var riktigt bra! Kanske lite för mycket sömnmedel-musik, typ opera o sånt?! Det var då alla passade på att gå o köpa nåt från kiosken o så :D men det var riktigt kul att få träffa Kickis igen! Hon hängde också med oss eftersom Sandra fått tre biljetter. Så det var skoj!
Både igår och idag blev det shopping. Sandra hittade massa fint! Ja jag med, mestadels idag. Igår var jag på jakt efter en Helly Hansen jacka så jag ville inte shoppa en massa för jag visste att den kostade en del. Men hittade ingen jacka så idag gick jag loss i butikerna, haha ne inte så illa var det men en del fint hittade jag.
Här kommer en del bilder från helgen och shoppingen:

Av jempa - 26 oktober 2012 16:33

Javisst, mot Sthlm!! Sitter på tåget nu. Jag hade tur sen här gången! Inte en enda svettig person i min vagn! Känner iaf ingen otäck doft :) för annars sker väl det i 90% av alla tågresor?!
Ah har iallafall lämnat Gävle nu och om en timma och 15 minuter ska jag vara framme i storstaden. Söta Sandra möter mig vid tåget, bra de :)

Btw, följ mig på Instagram, kommer uppdatera mer där än här i bloggen. Jempas_se heter jag.
Puss!

Av jempa - 25 oktober 2012 19:48

 

Jag lånar Davids snygga väska i helgen! Han fick den av mig i födelsedagspresent när vi var i Barcelona, han fick välja lite smått o gott inne på Zara så han valde bl.a denna väska. Det tyckte jag var ett mycket bra val, eftersom jag också kan använda den *höhö* Den e väldigt rymlig men ändå inte sådär bökigt stor som en weekend-väska kan vara.


Av jempa - 25 oktober 2012 15:55

Wow! Jag och Sandra ska få gå på invigningen av Friends Arena på lördag! Kommer bli hur schysst som helst som det verkar! Tack Goran! :)


 

"Välkommen till den största föreställningen i Sverige någonsin

 

Regissören Colin Nutley är en mästare på att fånga och dramatisera essensen av det som är svenskt. Invigningen av Sveriges nya nationalarena den 27/10 är hans tolkning av ”Svenska Ögonblick”. En hyllning till svenskt ljud – och ljus – och en resa genom den svenska musikskatten.

Invigning Friends Arena Artister

Medverkande:

Roxette, Tomas Ledin, The Hives, Icona Pop, First Aid Kit, Loreen, Tommy Körberg, Agnes, Kalle Moraeus, Danny Saucedo, Mustasch, Sven-Ingvars, Rikard Wolff, Peter Mattei, Orphei Drängar, Sofia Jannok, Eagle Eye Cherry, Kristina från Duvemåla (solister ur Svenska Teatern i Helsingfors uppsättning), Stenhammarkvartetten och Norrköpings symfoniorkester under ledning av Hans Ek.

Den 90 minuter långa och intensiva showen bjuder på den största och mest påkostade scenproduktionen i Sverige någonsin, och samlar några av landets största artister, dansare och underhållare. Musikunderhållningen blir en unik mix av gamla klassiker och helt nyskrivet material med allt från jojk, opera och folkmusik till dansband, elektropop och hårdrock." /friendsarena.se


Allt kommer sändas live på SVT1 :) Kul!



Av jempa - 24 oktober 2012 17:43

 


"I The Middle möter vi familjen Heck med mamma Frankie och pappa Mike som lever ett högst ordinärt medelklassliv, bor i Indiana mitt i USA och befinner sig mitt i den gyllene medelåldern.

Vi följer dem och deras tre barn Axl - den stökiga tonårskillen som är en framgångsrik atlet men får kämpa med skolan. Sue - som är fullständigt självupptagen och totalt saknar självinsikt i hur obegåvad hon är. Och Brick - en mycket intelligent sjuåring som dessvärre


jag har verkligen fastnat för den här mysiga feel good-serien :) Den visas varje vardag kl 18 på Kanal5.

Spana in den vetja!

Av jempa - 24 oktober 2012 15:56

ja idag är det tvättis igen! Det e inte så mycket som ska tvättas så det e rätt skönt, så rubriken kan ni ta med ro ;)

Annars då.. ja dagen har rullat på rätt bra. Den här veckan går verkligen snabbt! Snart sitter jag ju på tåget ner till sthlm! :D Hoppas, hoppas att helgen går långsammare, men det har jag svårt att tro. Timmarna brukar bara rusa iväg när jag är där. Jag o Sandra har alltid så roligt tillsammans!

Tiden går fort när man har roligt.

 


Men nu ska jag fixa nåt att äta! Och sen ska jag spela Candy Crush, haha! har ni spelat det på facebook? Sjukt kul och beroendeframkallande! ;D

Av jempa - 23 oktober 2012 18:34


Köpte precis den här ringen för 12 kr! 75 % off på smycken på Gina Tricot. *tips*

Av jempa - 23 oktober 2012 16:22

 

Hello there!


Tisdag idag dårå, helgen närmar sig :) *tänker positivt* På fredag åker jag ju till sthlm så jag läängtar! Ska bli så roligt med en tjejhelg med Sandra! Riktig kvalitéts-tid när den e som bäst!


Nu ska jag strax gå o möta David, vi ska käka på Subban.. subway alltså. Gott!

Kram på er!


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards