jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under september 2012

Av jempa - 6 september 2012 15:58

Sådärdå, då har min hals börjat krångla också. Precis som alla andras tror jag? Tycker det är många som är sjuka nu.

Känner mig lite smått varm också :/ MEN jag ska allt kurera mig, imorse drack jag skitäckliga Echinaforce-droppar, smakar AS! Men ska tydligen va effektivt vid förkylningar.


Tanken var att jag skulle åka hojj med David idag, en liten sväng bara, men jag vet inte om det e så smart.. Iofs, en kortis skulle funka! Får se hur jag gör.


Nu ska jag kurera mig lite igen med äckelpäckel-dropparna :S

Av jempa - 5 september 2012 18:00

Te är väl väldigt höstligt det?! Jag dricker det faktiskt nästan bara på hösten. Det är ju så mysigt en kall höstkväll tillsammans med en filt och en film!


 

Av jempa - 5 september 2012 17:57

Kunde inte motstå den här löparen när jag såg den, dessutom behövde köket en lite höstligare look så det passade ju bra, gillar den där "kart"-trenden som pågår nu inom inredning. Snyggt! Ska bara fixa några neutrala ljuslyktor också som jag kan ha på bordet så det inte ser så tomt ut.


btw, stryka är överskattat, right? Det där vecket är borta om nån vecka, kan ställa nåt tungt på det! haha 

LOL

Av jempa - 4 september 2012 19:51

"Möt Lola, även kallad "Lol".  Hon är i den åldern då plugget är som mest krävande, kärleken som mest smärtsam, mamma Anne som allra jobbigast och kompisarna det viktigaste i livet.  När Anne av ”misstag”  råkar läsa Lolas dagbok, får hon rena chocken. Hennes lilla dotter är inte så liten längre och hon har dessutom testat det mesta som Anne försökt skydda henne ifrån." /sf.se 


En riktig tonårsfilm det här :) Jag tyckte den var helt okej. Och Miley Cyrus är ju så söt!


En trea får den av mig.

          

Av jempa - 3 september 2012 20:21

David tog sin nya hoj till Dennis kalas, jag cyklade. Han bor ju vid Grönborgs så det är inte speciellt långt bort.
David är iallafall ruskigt nöjd med sitt köp av motorcykeln, så nu lär jag väl inte träffa han på några dagar?! Känner mig lite smått utbytt... Haha :) ne jag är glad för hans skull såklart!

Dennis bjöd på gofika, och han fick en smörgåsgrill av oss som han önskat sig :) fick träffa katten Chilli åxå, var ett tag sen sist! Buskatta! :)

Nu ligger jag i sängen och ser på Färjan, får väl se när David kommer hem.. Han lär väl umgås med sin nya kärlek ett tag till!
Natti natti på er!

Av jempa - 3 september 2012 16:51

 

Från Nelly!


När man väl hittat en jacka man vill ha så finns den såklart inte i rätt storlek. Men hur snygg var den inte då?!

Ska allt surfa runt lite tills jag hittar den på annat ställe :) Den finns även i marin, rött och gult. Funderar på marin, men vitt var ju bra snyggt de å. Men vitt är kanske inte världens praktiska färg..

 

Nu ska jag Och David strax iväg på kalas, trodde vi redan skulle varit där den här tiden men David är uppe hos hojen och småfixar med nå blinkers.. verkar dra ut på tiden :S

 

Av jempa - 2 september 2012 22:05

 

mm, här har jag tillbringat kvällen, tillsammans med Vaio och Appletv (som jag f.ö äälskar! grym makapär, hehe). Och nybäddat dessutom! Ganska mysigt måste jag säga. Men nu vill jag att David ska ta o komma hem! Men han borde dyka upp när som helst.


Natti natti på er! Sov gott


Av jempa - 2 september 2012 18:16

Kände att en tjejfilm skulle vara perfekt nu när David inte är hemma, han gillar ju inte alls sånna filmer :) Så det fick bli denna! Den var okej, lite seg ibland bara och halvtaskiga skådistalanger.

Men den passade ändå bra en lat söndag! 


Den får 2 av 5.

          

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards