jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 29 september 2012

Lördagen so far

Av jempa - 29 september 2012 13:51

Vaknade vid 9.15, har sovit otroligt bra i dom nya satin-sängkläderna, svalt och luftigt!
Sen tog jag o David en sväng på Wått & torrt och Naturkompaniet för att titta efter en jacka från Helly Hansen som jag såg en tjej hade på sig häromdagen på stan. Det var precis en sån jacka som jag sökt efter så länge! Typ regn/seglarjacka lixom. Svinsnygg! Men ingen av butikerna hade Helly Hansen jackor, synd. Så jag får leta vidare på nätet. Eller kika i deras butik i Sthlm kanske när jag ska dit i slutet på Oktober för att hälsa på Sandy :)
Ah och sen käkade vi brunch på Taco bar, denna faktiskt ovanligt gott!
Tog en sväng förbi på HM också innan vi gick hem, behövde lite nya underkläder så de fick de bli. Najs me rabattkupong också.
Nu ska jag dricka lite kaffe o njuta av att klockan inte ens e 14 :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 1 mars 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards