jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 14 september 2012

På väg till skogen

Av jempa - 14 september 2012 21:26

Ikväll har jag, Nina och Marie varit hem till Netta och firat henne lite i förskott, hon fyller år på måndag. Det bjöds på bite line-pizzor och efter det blev de gofika! Himla gott och himla mätt! ;) Mamma och pappa var där dom också så de va trevligt och träffas hela familjen sådär, e ju faktiskt inte så ofta man ses allihopa samtidigt :)
Nu är vi på väg mot skogen (Lillström asså). Jag stannar där över helgen och åker hem på söndag. Då kommer Linea och Dennis och tittar på kattongarna så jag åker med dom hem.
David e ju i Göteborg med Jocke i helgen, dom ska på Liseberg och bara ha det bra :) så då passar jag på att hälsa på djuren i skogen så slipper jag vara ensam hemma :)

 
 
Ingen bild

skiman

15 september 2012 08:01

Ja, skönt med lite lantliv.

 
Ingen bild

Mami

15 september 2012 09:07

Vem är Betta?

jempa

15 september 2012 10:17

Haha ja vet, gick inte o ändra. Netta ju.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Måndag 15 april 12:28


Igår beställde jag en ny mobil! Wiiieee! Det är alltid så roligt med nya teknikprylar tycker jag :) det blev en Huawei P30 Pro. Jag har en Huawei nu också, som jag haft i typ två år, så nu var det dags att byta. Halebop har en service att dom värdes...

Av jempa - Fredag 12 april 16:38

För två veckor sedan blev jag överraskad med en babyshower hemma! Der var så fint och kag blev så rörd när alla tjejkompisar o familj stog i hallen och skrek "surpriiiiseee". Jag och David hade varit ute i Birsta och jag tyckte att det...

Av jempa - Söndag 24 mars 10:17


Var förbi Lager 157 en snabbis igår, så länge sen jag var dit sist, och jag hittade denna jeansjacka som jag fastnade för. Den är lite mer loose i modellen, "standard fit" stog det, o jag tyckte den satt så bra på. Längtar tills den kan börja anvä...

Av jempa - Söndag 17 mars 21:29


Klickade hem detta idag från Lyko, är astaggad på att prova schampo o balsamet :) Är det någon av er som testat dessa? De hade iaf fått bra betyg så jag hoppas de funkar bra på mitt hår åxå. Även mascaran (Clarins Supra Volume) ska vara bra sägs...

Av jempa - Tisdag 12 mars 12:10

I fredags åkte vi på en myshelg till Uppsala, en helg helt utan planer. Våran sista resa tillsammans innan bebisen kommer ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se