jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 14 september 2012

På väg till skogen

Av jempa - 14 september 2012 21:26

Ikväll har jag, Nina och Marie varit hem till Netta och firat henne lite i förskott, hon fyller år på måndag. Det bjöds på bite line-pizzor och efter det blev de gofika! Himla gott och himla mätt! ;) Mamma och pappa var där dom också så de va trevligt och träffas hela familjen sådär, e ju faktiskt inte så ofta man ses allihopa samtidigt :)
Nu är vi på väg mot skogen (Lillström asså). Jag stannar där över helgen och åker hem på söndag. Då kommer Linea och Dennis och tittar på kattongarna så jag åker med dom hem.
David e ju i Göteborg med Jocke i helgen, dom ska på Liseberg och bara ha det bra :) så då passar jag på att hälsa på djuren i skogen så slipper jag vara ensam hemma :)

 
 
Ingen bild

skiman

15 september 2012 08:01

Ja, skönt med lite lantliv.

 
Ingen bild

Mami

15 september 2012 09:07

Vem är Betta?

jempa

15 september 2012 10:17

Haha ja vet, gick inte o ändra. Netta ju.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 jan 15:28


  Jacka från Bon Prix   Beställde en jacka från Bon prix för några veckor sedan, då min vinterjacka börjar bli lite tajt, hehe :) Så denna fick det bli. 349 spänn på rea, asbra! Jag känner att jag helst inte vill köpa så mycket mammakläder, ...

Av jempa - Måndag 7 jan 16:12

Tänk att igår gick vi in i vecka 22! Jag tycker veckorna nu bara går av bara farten! I början däremot var det otroligt segt, dom första 12 veckorna kunde inte gått mer långsamt, man ville ju bara att den tiden skulle flyga förbi, eftersom risken f...

Av jempa - Fredag 4 jan 20:19

God fortsättning på er! Hade ni en bra nyårsafton? Min var jättebra! Vi var bjuden på middag hemma hos ett par i Granloholm. Det var vi och typ 9 till tror jag? Riktigt trevligt och supergod mat! Så fin dukning också! Här ser vi förrätten, och ja...

Av jempa - 30 december 2018 08:44

Hej på er! Om ni finns kvar förstås?? :) Var ju ett tag sedan jag bloggade sist. Har lixom tappat lusten lite, får hoppas den kommer tillbaks.Har ju hänt en del sen sist! Som ni kan se på bilden ovan så ska vi bli föräldrar! Äntligen! :) I Maj kom...

Av jempa - 8 juli 2018 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se