jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 14 september 2012

På väg till skogen

Av jempa - 14 september 2012 21:26

Ikväll har jag, Nina och Marie varit hem till Netta och firat henne lite i förskott, hon fyller år på måndag. Det bjöds på bite line-pizzor och efter det blev de gofika! Himla gott och himla mätt! ;) Mamma och pappa var där dom också så de va trevligt och träffas hela familjen sådär, e ju faktiskt inte så ofta man ses allihopa samtidigt :)
Nu är vi på väg mot skogen (Lillström asså). Jag stannar där över helgen och åker hem på söndag. Då kommer Linea och Dennis och tittar på kattongarna så jag åker med dom hem.
David e ju i Göteborg med Jocke i helgen, dom ska på Liseberg och bara ha det bra :) så då passar jag på att hälsa på djuren i skogen så slipper jag vara ensam hemma :)

 
 
Ingen bild

skiman

15 september 2012 08:01

Ja, skönt med lite lantliv.

 
Ingen bild

Mami

15 september 2012 09:07

Vem är Betta?

jempa

15 september 2012 10:17

Haha ja vet, gick inte o ändra. Netta ju.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se