jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 september 2012

En varmare höstjacka

Av jempa - 11 september 2012 19:39

Snart är min tunna, ofodrade jacka för kall.. Vissa morgnar är de bara någon enstaka plusgrad.. Så en varmare höstjacka var jag på jakt efter. En sån som man kan använda innan självaste vinterjackan får ta över.
Och jag hittade en tokfin på Birsta idag, fast de va egentligen mamma som hittade den åt mig :) tur hon såg den annars kan jag ha missat den!
Gillar att den både har en höög krage och huva. Snyggt!

 
 
Ingen bild

Sandy

11 september 2012 21:43

ÄLSKAR luvan med pälsen! :)
Hojta till om du hittar någon snygg regnjacka, behöver också en. Gärna som matchar Hunters.
Puss

jempa

11 september 2012 22:25

Ja jag har letat sen i våras.. jag vill ha en seglarjacka, dom e grymma! Kanske Helly Hansen eller Henri Lloyd, men jag säger till om jag hittar nån fin! :)
Puss!

 
Emma

Emma

11 september 2012 22:18

Gud vad snygg!
Vilken affär?

http://saladgoesfat.blogg.se

 
Ingen bild

Sofia

12 september 2012 20:40

Supersnygg var den! Vart har du/ni hittat den :)

jempa

12 september 2012 20:48

tack! :) Hittade den på Vero Moda, kommer från ONLY.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 14 feb 22:32

Livets mysigaste Alla hjärtans dag har jag haft! Den första tillsammans med Jason! ?? På förmiddagen så tog vi det lugnt hemma. Jason börjar dra sig upp nu och han älskar att stå upp i spjälsängen, hans ögon lyser verkligen av stolthet och han...

Av jempa - Tisdag 11 feb 19:42

Blev lite besviken på filten jag beställde, jag trodde den var i typ samma vita nyans som kuddfodralet hör ovan som jag också beställde, o som jag älskar! Men filten var dessvärre lite "gulare" vit så den passar inte i soffan. Däremot fick den ham...

Av jempa - Lördag 8 feb 21:13

Jag bloggade om denna dress för ett tag sedan, o igår när jag var på stan så köpte jag den. Älskar den gula nyansen! Har slutat köpa bodys nu till Jason, sorgligt faktiskt! Min lilla bebis blir stor! Men han är så himla rörlig och vill sällan l...

Av jempa - Torsdag 6 feb 21:50


Idag beställde jag denna filt och den flätade kudden från Jotex. Ska ljusa upp lite i soffan tänkte jag. Ska ta undan päls-pläden och den blåa filten som vi har i soffan nu, o dit med dessa ljusa textilier istället så blir det lite vårigare :) T...

Av jempa - Onsdag 5 feb 20:31

Mamma fyller år idag så vi var där o hälsade på, så mysigt! Vi fick lchf-middag: kycklinggratäng med blomkål, jevulskt gott vare! Och sen tårta, såklart, till efterrätt! Yummie! Jason tyckte också om att hälsa på hos mormor o morfar, så mycket att...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se