jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under juni 2012

Av jempa - 6 juni 2012 13:20

 

McFlurry Marrängswish, riktigt god! :)


Såå skönt att vara ledig idag! Har precis haft en liten fotosession med Daniel, får se om det blev någon bra bild, en iallafall?! Det var massor med folk på stan, nationaldagsfirande ju, men vi tog några bilder efter ån där det var lugnare med folk.


Får se om det blir en prommis upp till Davids föräldrar sen, han ska kolla läget på crossen.


Ha en skön Nationaldag ni med!

Av jempa - 5 juni 2012 19:27

 

Köar - men det är det värt, för på torsdag blir det gratis-bio! *gotta love it*

Av jempa - 5 juni 2012 15:43


En liten titt på vårat vardagsrum/datarum kanske kan vara roligt? :) David har sitt skrivbord där runt hörnet, bakom bokhyllan.

Lägg märke till "draperiet" som hänger där bredvid fönstret, det drar vi bara för när vi ska se på film, det blir verkligen kolsvart i rummet tack vare det.

Av jempa - 4 juni 2012 21:51

 

"Det enda Holly (Katherine Heigl) och Messer (Josh Duhamel) har gemensamt är att de ogillar varandra samt att de båda älskar sin gemensamma guddotter Sophie. Men när de helt oväntat och plötsligt blir de enda Sophie har i hela världen, måste Holly och Eric lägga sina olikheter åt sidan." /Discshop.se


Jag gillade den. En riktig mys-film som passade perfekt en regnig måndagskväll!


Jag ger den en stark 3a!

          


Av jempa - 4 juni 2012 15:48

Nu trodde ni nästan att ni hade surfat in på fel blogg va? ;) Men det har ni inte! Jag kände bara att bloggen behövde en liten make over, så jag tog hjälp av duktiga Anna på Annaform. Blir alltid nöjd när hon hjälper mig med mina headers :)


Kunde dock inte släppa det rosa helt och hållet, så det har jag fortfarande kvar på mina länkar iallafall ;)


Tycker ni om den??


Av jempa - 3 juni 2012 20:29

 

Ikväll blev vi bjuden på middag hemma hos svärisarna (hade köpt en present som tack, istället för blommor, det blev en ljuslykta med ljus). En riktig finmiddag, närmare bestämt Sjötunga Walewska! Har ni ätit det någon gång? Det hade ingen av oss iallafall. Roligt att prova något nytt och jag är ju ett fan av fisk-rätter så jag tyckte om det! Smakar som fiskgratäng ungefär, och jag älskar fiskgratäng!


Tack så mycket för maten! Supergott!


Av jempa - 3 juni 2012 17:25

 

Ikväll är det final i Big Brother! Det kan man ju inte missa ;) Jag hejjade först på Annica, men nu har jag nog ändrat mig.. nu tycker jag att Hanna ska vinna. Fast jag blir glad oavsett vem det är bara det inte är Amandus, klarar inte av den killen! "Jag har baaaara varit mig själv heeela tiden", vi har hört det nu?!

Av jempa - 3 juni 2012 14:03

  Följ mig på Instagram! jempas_se


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Träna glosor med Ovido