jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 28 juni 2012

Somrigt

Av jempa - 28 juni 2012 17:51

 

Finns det något somrigare än jordgubbar?

 

Har varit o handlat lite ingredienser till en kaka som jag tänkte göra i helgen, och blir den bra så gör jag en sån till festen nästa helg :) Måste ju prova recepten först innan man vågar bjuppa! hehe

Mer planer för helgen är att förbereda där festen ska vara, fixa, städa osv. Vadå för fest? kanske ni undrar. Jo, min födelsedagsfest. Jag fyller ju 25 och det måste ju absolut firas! ;) Och festen ska hålla till i Lillström, snälla syster och Marie erbjöd sig att ha den där, och jag kan inte komma på något bättre ställe heller. Blir nog perfekt deh :) Så fint där ute i skogen och bland alla djur.

 

Men nog om det! Nu måste jag ner till tvättstugan igen, tvättdag idag men jag är strax klar! Sköönt!

 

 

 
 
Kristina

Kristina

28 juni 2012 18:36

Jag gjorde kristianopeltårta idag den kan jag verkligen rekomendera, super god och bara bra om man gör iordning den dagen innan och garnerar den samma dag. recept finns på ica :)

http://kissegirl.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sandy

29 juni 2012 10:49

Åh gott! Puss!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 1 mars 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Träna glosor med Ovido