jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 28 juni 2012

Somrigt

Av jempa - 28 juni 2012 17:51

 

Finns det något somrigare än jordgubbar?

 

Har varit o handlat lite ingredienser till en kaka som jag tänkte göra i helgen, och blir den bra så gör jag en sån till festen nästa helg :) Måste ju prova recepten först innan man vågar bjuppa! hehe

Mer planer för helgen är att förbereda där festen ska vara, fixa, städa osv. Vadå för fest? kanske ni undrar. Jo, min födelsedagsfest. Jag fyller ju 25 och det måste ju absolut firas! ;) Och festen ska hålla till i Lillström, snälla syster och Marie erbjöd sig att ha den där, och jag kan inte komma på något bättre ställe heller. Blir nog perfekt deh :) Så fint där ute i skogen och bland alla djur.

 

Men nog om det! Nu måste jag ner till tvättstugan igen, tvättdag idag men jag är strax klar! Sköönt!

 

 

 
 
Kristina

Kristina

28 juni 2012 18:36

Jag gjorde kristianopeltårta idag den kan jag verkligen rekomendera, super god och bara bra om man gör iordning den dagen innan och garnerar den samma dag. recept finns på ica :)

http://kissegirl.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sandy

29 juni 2012 10:49

Åh gott! Puss!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 nov 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - Måndag 31 okt 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Av jempa - Onsdag 12 okt 21:53

Oktober är ju absolut den allra finaste höstmånaden! Promenaderna nu är så härliga :) Gillar också att jag kan börja gå lite i skogen nu, för känns som att ormarna har börjat dra sig undan? Jag e fan rädd för att gå i skogen på sommaren just för a...

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se