jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 26 juni 2012

mrdool.se!

Av jempa - 26 juni 2012 18:40

   


Det här måste vara något slags rekord i snabb leverans! På söndagkväll vid 18.30 beställde jag den här mobilväskan, och klockan 12.17 idag fick jag smsavi från DHL att jag hade ett paket att hämta ut!

Kanonbra! Mrdool.se måste jag verkligen "puffa" lite för, hade aldrig tidigare hört talas om den webshoppen (kanske för att det främst är en webshop för män), men jag googlade på Red Collar Project och där dök mobilväskan upp TILL HALVA PRISET! På dom andra sidorna (junkyard, zoovillage m.fl) kostade den 400 kr. Och vet ni, dom har alltid fraktfritt! Dessutom fick jag med en tischa också :) *schysst*


Så, varsegod mrdool nu fick ni lite reklam ;)


 
 
Ingen bild

elin

26 juni 2012 23:24

Fin! Hur stor är den? Precis så att en iphone går i, eller lite större?

jempa

27 juni 2012 05:49

Den e ganska precis så att en iphone går ner, och 2 kreditkort :) Men sen blir det tajt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 14 juli 18:58

Har ju inte bloggat nåt om min födelsedag. Jag fyllde ju lixom 40 (!!) år! Känns heeelt sjukt att man e så gammal nu haha! Olle (min systerson) hade med det passande ljuset Fuck you?re old, hehe :) Så slänger upp några bilder från dagen. ...

Av jempa - Tisdag 12 juli 13:57

Igår på morgonen så for vi och familjen Rautakorpi ner till Furuvik med kidsen. Varsina bilar, såklart! Trångt annars.. Aja! Vi var nere vid 11 och tror vi var där till kl 16ish. Och vi hade hur kul som helst! Kidsen var glada o nöjda (jamen, såk...

Av jempa - Tisdag 21 juni 10:39

Tiden rusar aldrig så fort som under bebistiden! Leon blir 4 månader nästa vecka, och det är så fantastiskt att följa hans utveckling! Han har nu börjat att greppa saker, och allt ska smakas på! Han följer en fint med blicken och han känner i...

Av jempa - Onsdag 8 juni 21:03

Scrollade runt i Kappahls app och hittade en del fint till kidsen på rean :) Detta klickade jag hem till Leon: Och till Jasse blev det denna sweatshirt: Ja det var allt :) Nu ska jag fortsätta se Bonusfamiljen, känns som jag nyss börja...

Av jempa - Fredag 20 maj 18:08


Det har varit mycket för Jason denna vecka, både BVC?s treårskontroll och första tandläkarundersökningen som också görs vid tre års ålder :) och förskola däremellan förstås. Vi har pratat ett tag om att han snart ska till tandläkaren o övat på a...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se