jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 19 juni 2012

Starbucks Discoveries

Av jempa - 19 juni 2012 19:46

 

Köpte på lunchen på ICA Bergsgatan, 22:-


 

Köpt nyss på ICA Maxi, 15:-/styck! *skillnad!*


Har ni provat dessa nyheter som finns att köpa på ICA (och kanske även någon annanstans?)?

Jag har hittills provat den översta och Chocolate Mocha. Tror jag gillar den sistnämnda bäst av dom två iallafall. Latten är säkerligen god den med, men den ska jag testa en annan dag :)


Ja, så vi var ju nyss och handlade lite, så nu är kylskåpet påfyllt igen, känns skönt för det var verkligen tomt där inne!

Oj, klockar drar iväg! Ska duscha och sen e de dags för 90210!


 

Skönt att handla mat, när det är klart!


 
 
Nikita

Nikita

19 juni 2012 21:09

köper man den färdig? å dricker kall eller ? *dum i huvet som inte vet* haha

http://www.nikital.blogg.se

 
Ingen bild

Sandy

20 juni 2012 12:13

Alla tre är supergoda tycker jag! Min favorit är choklad/kaffe.
Nikita: Du dricker den som den är (kall) då det är kall kaffe, eprfekt för varma sommardagar :-)
Puss!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 14 okt 17:11


Fjäder eller Silverpil...   Ne alltså det här var ju inte alls lätt! I inlägget nedan låter det ju som att det var bestämt o klart, och det var det ju egentligen också, tills jag nog ändå tyckte att vi skulle ha en liiiite mörkare grå nyans än...

Av jempa - Fredag 13 okt 21:29


      Yeay! Äntligen! Vi ska få vårat vardagsrum ommålat, och ingen är gladare än jag! :D Jag har tillbringat kvällen till att försöka hitta den bästa gråa nyanser, och har förstått att dom lite mörkare gråa färgerna lätt kan dra åt det blåa-l...

Av jempa - Fredag 6 okt 16:41


Idag har jag varit ledig, så himla värt och skönt! Jag, mamma o pappa for ut till Rusta på förmiddagen. Jag hittade oväntat mkt bra saker faktiskt. Bl.a detta här ovan; mjukissockor (29 spänn!), en "indianmatta" som vi ska ha i hallen, och choklad...

Av jempa - Måndag 2 okt 20:38


Ikväll var jag och mamma på Bioklubbens medlemskväll, dvs det bjöds på popcorn, läsk och inte minst förhandsvisning av filmen En jävla cirkus. Den var bra! Sån där mysig feelgood-film. Så jag har haft en kanonbra kväll! ...

Av jempa - Söndag 1 okt 09:13


Godmorgon alla fina! Omg, två inlägg två dagar på raken, hur bra?! :) det är roligare att blogga nu efter att David fixade min bärbara, nu går den som smort igen!   Igår var en jättehärlig dag! Jag och Sandra kickade igång dagen med en tur til...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se