jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 13 juni 2012

Sidsjön!

Av jempa - 13 juni 2012 22:24

 

Strax efter att David slutat jobba (vid 20.00) så tog vi oss ut på en geocachingsväng tillsammans med Fredrik. Den här gången gick vi upp mot Sidsjön. Där fick vi tag på tre stycken. Två av dom har Fredrik lagt ut, dom var riktigt roliga :) Mycket "boda borg" över dom. Så det var inte bara att leta ovh hitta, utan man skulle även klara ett "mission" lixom. Waterworld och Super Mario Bros heter dom *tips*


Men nu är det verkligen dags för sängen! Känns som att det är fredag imorgon men icke :/


Sov gott allesammans!

 
 
Ingen bild

isabellsen

17 juni 2012 20:46

tänkte ta de runt sidsjön häromdagen men var så sjukt mycket folk ute. :) får bli i veckan.

jempa

17 juni 2012 20:49

Jag såg att du hade tagit några cachar runt om i stan på dom som vi tog ikväll :) Kul!

Ah, det e ingen höjdare med massa mugglare ivägen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 20 jan 17:01


Idag går jag egentligen in i vecka 24, men jag har inte tagit någon bild på magen denna vecka så tog en idag, en dag hit eller dit, de får funka :) Jag känner av bebisen varje dag, vissa dagar mer än andra, och mest aktivitet är på natten och när ...

Av jempa - Lördag 19 jan 14:22

Jag tog en sväng på stan med sällskap av mami idag. Hon och sis åker ju till Thailand nästa helg så måste ju ses innan dom drar. Vi fikade semlor på Charm, asså så gott! Och så blev det lite shopping. Köpte bl.a mysbrallor på H&M's mamma-avdelni...

Av jempa - Torsdag 10 jan 15:28


  Jacka från Bon Prix   Beställde en jacka från Bon prix för några veckor sedan, då min vinterjacka börjar bli lite tajt, hehe :) Så denna fick det bli. 349 spänn på rea, asbra! Jag känner att jag helst inte vill köpa så mycket mammakläder, ...

Av jempa - Måndag 7 jan 16:12

Tänk att igår gick vi in i vecka 22! Jag tycker veckorna nu bara går av bara farten! I början däremot var det otroligt segt, dom första 12 veckorna kunde inte gått mer långsamt, man ville ju bara att den tiden skulle flyga förbi, eftersom risken f...

Av jempa - Fredag 4 jan 20:19

God fortsättning på er! Hade ni en bra nyårsafton? Min var jättebra! Vi var bjuden på middag hemma hos ett par i Granloholm. Det var vi och typ 9 till tror jag? Riktigt trevligt och supergod mat! Så fin dukning också! Här ser vi förrätten, och ja...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se