jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 juni 2012

Haffa?!

Av jempa - 12 juni 2012 21:50

 

Den här klockan har helt fastnat i mitt huvud, den känns fräsch och rätt i tiden! Dom andra klockorna i detta inlägg har jag ju redan haft i några år, alltså modellen är densamma.

Så den här från Axcent måste jag nog haffa tror jag?! :)

 
 
Linda

Linda

13 juni 2012 00:24

Det är dessutom halva priset på deras klockor på Ur & Penn nu =) Köpte mig en idag nämligen!

http://Lindadelicious.bloggplatsen.se

 
Linda

Linda

13 juni 2012 15:35

Ja, jag köpte en Jet Set-klocka, men de hade 5o% på alla klockor. Så är det i Göteborg, men det är konstigt att det inte är så där du bor? Tycker att det borde vara samma liksom. Fick min för 3oo istället för 6oo kronor, och det var ju kanon =) Hör med dem och kolla?

http://Lindadelicious.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

YO!

13 juni 2012 18:09

Klart du ska haffa den Jempa!!
Snyggast att ha runt handleden
just nu ju!!! :)

jempa

13 juni 2012 18:13

Men eller hur! :D Tror jag måste gört! Det e bara haffa, haffa som Ison & Fille säger.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 22 aug 15:29

Så mysig kofta! Idag var det ju "bara" 15 grader i skuggan så det kändes lagomt med kofta, istället för jacka. Älskar vädret ute nu, när det börjar kännas lite höstligare, luften blir så fräsch! Och mysigt med koftorna ;) Appropå höstplagg, J...

Av jempa - Onsdag 21 aug 11:34


Jason har piké-tisha med Alfons på idag, och jeans från Kappahl. Lillsötisen! Planer för dagen är mysa, mysa, göra fler nyttiga chokladbollar och mysa lite till, typ! Kan nog bli en promenad också. Och fortsätta packa/rensa förstås, tar litegrann...

Av jempa - Måndag 19 aug 12:56

I helgen var vi på Mio och beställde en soffgrupp! Äntligen hittade vi en vi gillade! Det blev denna 3 sits (fast en svängd variant), fåtölj och fotpallen. I ett ljusgrått/grått tyg. Modellen heter Eden, den är inte så djup och inte supermjuk heller...

Av jempa - Torsdag 15 aug 11:22


Fick en helårsprenumeration av tidningen Mama av finaste o bästa Sandra i födelsedagspresent! Så snällt! För några dagar sen fick jag det första numret och det är inte förrän nu jag får tid att sätta mig ner i soffan med en kopp kaffe och läsa den....

Av jempa - Måndag 12 aug 17:50


Idag är der exakt en månad kvar tills vi får nycklarna till nya lägenheten! Så kul att det börjar närma sig! Idag var vi o kikade på en visningslägenhet som OBOS fixat för att visa upp till eventuella köpare (det finns några lägenheter kvar till s...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se