jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 juni 2012

Haffa?!

Av jempa - 12 juni 2012 21:50

 

Den här klockan har helt fastnat i mitt huvud, den känns fräsch och rätt i tiden! Dom andra klockorna i detta inlägg har jag ju redan haft i några år, alltså modellen är densamma.

Så den här från Axcent måste jag nog haffa tror jag?! :)

 
 
Linda

Linda

13 juni 2012 00:24

Det är dessutom halva priset på deras klockor på Ur & Penn nu =) Köpte mig en idag nämligen!

http://Lindadelicious.bloggplatsen.se

 
Linda

Linda

13 juni 2012 15:35

Ja, jag köpte en Jet Set-klocka, men de hade 5o% på alla klockor. Så är det i Göteborg, men det är konstigt att det inte är så där du bor? Tycker att det borde vara samma liksom. Fick min för 3oo istället för 6oo kronor, och det var ju kanon =) Hör med dem och kolla?

http://Lindadelicious.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

YO!

13 juni 2012 18:09

Klart du ska haffa den Jempa!!
Snyggast att ha runt handleden
just nu ju!!! :)

jempa

13 juni 2012 18:13

Men eller hur! :D Tror jag måste gört! Det e bara haffa, haffa som Ison & Fille säger.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 3 juli 15:42


Idag körde vi lekparkshäng med mamma o pappa i Nacksta Park. Mysigt :) Och just nu ligger Jason o sover. En period sov han bara en gång om dagen men nu sover han 2 ggr igen, oftast iaf. Igår däremot blev det en sen första-vila, så då blev det ...

Av jempa - Torsdag 2 juli 19:53

Har ju läänge velat haft en möbel under spegeln. Så hittade jag detta avlastningsbord på Jysk, tyckte det passade bra i måtten. Ville inte ha en för djup möbel, för ni ser väggen som går ut lite till höger, jag ville ha en möbel som var typ lika...

Av jempa - Tisdag 30 juni 20:26

Idag var vi på Rusta o köpte en grill :) Det blev en gasolgrill med tre brännare, alldeles perfekt för oss! Den tar inte upp för mycket plats heller så det är kanon. Men vad mycket prylar man behöver köpa till.. man tänker att man köper en gri...

Av jempa - Söndag 28 juni 21:10


Så skönt med luftiga klänningar! :) Gillar den gröna färgen, tror den kan funka bra till hösten med strumpbyxor o kängor också. Sen kan man även gömma chipsmagen i den också o de älskar man ju? Hehe :) ...

Av jempa - Lördag 27 juni 09:56

Ne men alltså?! Hur söt är han inte!! Igår var vi på Pinchos och Jason invigde sina nya kläder. Så fin! God mat som vanligt, och efter 1,5 timme på restaurangen så tyckte Jason det fick räcka så då åkte vi hem. Proppmätta o nöjda alla tre :) ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se