jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under maj 2012

Av jempa - 4 maj 2012 21:31

   

The best!


Eftersom jag ändå känner mig krasslig och inte e så pigg så passade jag på att ta tag i sånt där "tjejgöra" som är tråkigt men nödvändigt. Alltså; nopprat brynen, filat naglarna och b.u.s:at mig :) Och visst mår man väl lite bättre när man känner sig fräschare! Något simpelt som en dusch gör så mycket och man känner sig iallafall bättre för stunden. Och så hoppas vi på att man slipper höra "men gud, mår du inte bra? du är så blek..", finns det nåt värre? Ja iofs, att höra det när man INTE är sjuk.. det e inte speciellt roligt! 

Menmen, nu tar jag hjälp av bus:en! Som för övrigt är riktigt bra och både min och syrrans favorit. Den är så enkel att använda, bara spraya på i ansiktet/hals och resultatet blir jämnt och fint! Snabbt och kladdfritt!

Av jempa - 4 maj 2012 16:21

 

Inatt kunde jag inte somna, låg och frös fast jag var kokhet! Feber tror jag det kallas.. *suck* Men jag tog mig en Ipren och den hjälpte mig att sova.. Vaknade imorse och kände mig väl hyffsad iallafall. Men känner mig rätt slö.. så den här helgen lär man inte göra många knop. Jag och Marika funderade på att åka på hundutställning på söndag, men vi hoppar det.. ingen av oss känner sig riktigt på topp, och då är det inte så roligt.


Nu ska jag fortsätta titta på Big Brother, och vänta på Bite Line som ska kirra middagen till oss idag :)

Av jempa - 3 maj 2012 22:00

Vid 18.30 tog jag mig en "nap", sov till klockan 20. Galet skönt och välbehövligt! Halsen känns faktiskt bättre!! Ibland, eller ganska ofta föresten, så är sömn den bästa medicinen. Dock så är jag hes och måste anstränga rösten när jag pratar. Öronen hänger inte med riktigt heller, och ögonen svider. Menmen! Jag är glad att halsen e bättre iaf, haha =)


Har legat och tittat på Lets Dance och New Girl resten av kvällen, himla skönt att bara ligga och slappa.


Nu ska jag sova mer :D Kanske man mår ännu bättre imorgon? *man kan hoppas*



Av jempa - 3 maj 2012 17:50

   

"Muffin" är en ljus, populär ögonskugga som fungerar bra till vardags, och som även kan användas som highlighter! Jag behövde en ljus skugga som funkar bra i kombination med andra färger, t.ex bruna och svarta skuggor som jag oftast använder mig av.

Av jempa - 3 maj 2012 15:29

 

Måste köpas!


Min hals krånglar, herregud vad ont den gör! Och som TUR är så har jag himla snälla arbetskamrater som har gett mig massa halstabletter hela dagen! Bafucin som var det enda som jag hade hemma, är ju bara skit! Och så "ska" man inte äta dom så ofta heller, varannan timma tydligen. Jaha så man ska ha smärtans halsont i typ 1,30 timme då innan man kan ta en till? Knas! Ne så jag hade verkligen tur som blev bjuden på massor av bra halstabletter idag :) Dock var den ena sorten lite läskig då hela tungan "försvann", tappa känseln ju, ungefär som bedövningen man får hos tandläkaren! *scary*


Syrran kommer hit snart (hon har ju varit i Egypten!) så jag ska kolla på hennes bränna och så ska vi ta en runda på stan. Hade tänkt mig en sväng in på Make Up Store för att köpa en ögonskugga, och Hemköp för att handla halstabletter och så var det ju något mer...hm... vad va de? JO, hårspray :) Ja men intressant värre va??

Av jempa - 2 maj 2012 19:21

"Matt Damon och Scarlett Johansson spelar huvudrollerna i denna charmiga berättelse om en man som när hans fru dör bestämmer sig för att han behöver en nystart och gör någonting oväntat – han köper ett zoo." /svd.se


En mysig, men också lite sorglig film baserad på en sann historia.

Jag ger den en 3a.

          

Av jempa - 2 maj 2012 15:27

Idag vaknade jag med halsont, som fortfarande håller i sig :/ Känner mig seg också.. vill inte bli sjukis! Vi får hoppas att det går över :)


Jeklar vad det blåser ute! Jag behövde nästan inte trampa nu när jag cyklade hem, utan jag satt på sadeln och åkte med bara, haha


Tänkte ta ett litet Gossip Girl-maraton nu, har snart sett klart säsong 3!

Föresten, är det någon som följer serien Glee? Är det bra, eller bara skit..?

 

Av jempa - 1 maj 2012 15:14

 

Essie - spaghetti strap


KICKS har 25% off på Essie-lacken! Passa på att fynda ett kvalitets-lack i en skön, vårig färg vetja!


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards