jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under april 2012

Av jempa - 4 april 2012 16:29

Hej på er!


Har precis varit en sväng ner på systembolaget med svärmor. Shoppade lite till påsken :) Så skönt med kortvecka också!


Jag och David åker ju till fjällen imorgon. Så vi ska åka slalom/snowboard i helgen, blir kul! Björnrike blir det :) Jag har aldrig varit dit men David säger att det e riktigt bra där.

Hoppas bara att jag kommer ihåg hur man åker slalom... lite nervöst! Var ju ett antal år sedan sist! Har ju mest åkt snowboard jag.. hoppas man inte gör bort sig o ramlar i liften eller nåt sånt, HAHA hemskt :)


Så nu ska jag packa väskan, och snart David kommer hem på lunch. Han klarade föresten teoriprovet till MC idag!! *grattis sötnöten min!*

Av jempa - 2 april 2012 19:44

 


Dom här tokarna från Ullared-serien är tillbaka, den här gången i ett rese-program. Dom ska besöka London, Tokyo, Paris och Marrakesch. Blir ju lite extra kul att se avsnittet där dom är i London eftersom vi själv funderar på att åka dit i sommar, men det är bara funderingar än så länge.


Det börjar nu kl.20 på Kanal5!

Av jempa - 1 april 2012 16:06

 

Nu orkar jag inte va i köket längre! Känns som att jag varit där inne hela dagen och grejjat med allt möjligt. Köket är inte mitt favoritrum i lägenheten direkt :)

Bakningen gick sådär, själva kakan blev hemskt god, men glasyren däremot.. inte den bästa! Blev krångel när jag upptäckte att jag inte hade så mycket florsocker som jag trodde :/ Menmen, några bra bitar blev det som jag ska frysa in iallafall :)


Nu blir det till att slappa med polly av lite olika sortser och fredags bb-avsnitt.

Av jempa - 1 april 2012 14:25

 

Nu är bakningen i full gång, med ägg från Lillström dessutom   

Av jempa - 1 april 2012 13:00


Suddigt värre blev det idag! 


Av jempa - 1 april 2012 12:29

Nu har jag varit på stan, skönt när man bor nära :) Stan öppnade ju 12 så ganska snabb var jag ju.


Började med Stadium där jag gjorde fulingen :) Tjejen i kassan höll med mig och skulle gjort samma sak. Så med 150 kr extra i plånboken gick jag nöjd därifrån tillsammans med mina kläder som jag "lämnade tillbaka" och köpte igen *hihi*


Sedan var jag på jakt efter en ny badrumsmatta. Kollade på Åhléns och hittade en helt okej för 99kr. Men tänte att jag skulle gå på Hemtex också för o spana in deras sortiment. Och det gjorde jag ju helt rätt i. Hittade en finare till ett riktigt pangpris! ord.pris 349 kr (vem köper en badrumsmatta till det priset för övrigt?!) men nu var det sänkt till 79 kr! Snacka om fynd :)


 

Så nu ska jag fixa i badrummet och sedan ska jag starta igång med bakningen. Vilken härlig söndag!


Av jempa - 1 april 2012 11:49

Åre, mars 2011



För ett år sedan hade jag så jekla långt hår! Ganska fint ju, men vart tvungen att klippa av rätt många cm för det var så slitet. Skulle behöva klippa mig nu med, men vill spara ju, haha =) Och har funderingar på att klippa lugg också.. men jag vet inte, nu när jag lyckats spara ut den kanske man inte bara ska cutta av den :o Vi får se hur jag gör framöver.


Nu ska jag på Stadium och lämna tillbaka kläderna jag köpte där i veckan, för att sedan köpa dom igen och få 25% rabatt, haha :) Vilken fuling va? Men va fasen, dom ligger fortfarande kvar i påsen med alla tags kvar ju. Skulle inte ni också gjort så då? Får ju typ 150 kr i handen bara sådär :)



Av jempa - 1 april 2012 10:46

 

Godmorgon!


1a April idag, så man får passa sig för att bli lurad :) Men himla skönt att komma in i en ny månad! En månad närmare sommaren och värmen


Sitter i soffan nu och surfar medans jag dricker mitt morgon-kaffe. Mamma och pappa kommer snart och hämtar våran packning. Vi åker ju till fjällen på torsdag, men dom åker upp tidigare så dom tar med våra saker, snällt! Slipper vi ju släpa på allt sånt på tåget.


Senare idag ska jag baka tror jag. Sånna där kärleksrutor, ni vet sånna med glasyr och kokos. Finns ju så många namn för den kakan, men ni vet nog vilken jag menar.

Bildbevis kommer! :)


Ha en skön söndag nu allihop!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards