jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 14 april 2012

Hemma igen

Av jempa - 14 april 2012 13:40

Det gick rätt så bra för Driva, hon fick Very Good men hon gick inte vidare. Men det finns fördelar med det också = man kan åka hem istället för att vänta 3 timmar på att gå in i ringen igen, haha :)


Så nu har jag tagit mig en kopp kaffe och ska nog ta en liten sväng på stan, kika efter en hissgardin till köket, skulle vilja ha en simpel men med lite dov turkost i. Jag har en bild av den i huvudet men är lite tveksam till om den kan finnas irl :) Kan ju kika iaf!

Har ju massor med presentcheckar på H&M också som jag inte använt så kanske spanar lite där med. Det e roligare att gå på stan när man inte har gjort det på några dagar, har ju hunnit komma in massa nytt då.

 
 
Ingen bild

Sandy

14 april 2012 14:30

Mysig lördag! Vi ska iväg till Hööks en sväng, alltid kul att spana på häststuff.
Ikcäll ska vi göra hemmagjord pizza, samma deg vi gjorde när du var här, minns du?
Puss

jempa

14 april 2012 15:38

Hööks är alltid skoj :) Speciellt om man är ute efter något.
åh, gud vad smarrigt! Hemmagjord pizza är grymt! Våra som vi gjorde fick ju så fin form också, haha, ovala lixom :D men himla goda!

 
Ingen bild

Sandy

14 april 2012 17:13

Ja verkligen! De blev jedrans goda också! Ska nog köra lite chilli på kvällens pizza. Vad blir det ikväll för er? Puss

jempa

14 april 2012 17:19

Det blir nog en film ikväll med lite popcorn och en filt =) Sugen på en action faktiskt. Ni då?
Puss!

 
Ingen bild

Sandy

15 april 2012 11:41

Blev filmkväll för oss med men jag somnade efter en halvtimme, så bra var den filmen eller så var jag trött :) Puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se