jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 april 2012

Kalas!

Av jempa - 12 april 2012 15:33

Grattis oldie ;)

      

Idag fyller ju Linea år så vi ska ta en promenix dit efter att David har varit till tandläkaren. Han ska bara på kontroll så det kommer inte bli nå probs med att äta smörgåstårta för han iaf. Hade nog känts lite drygt om han tagit bedövning.. för gud så roligt att äta bland folk när munnen lever sitt eget liv i typ 4 timmar, haha

Sist när jag hade dragit bort en visdomstand så satt ju bedövningen kvar hur länge som helst, och när jag skulle äta så matade jag hakan istället för munnen :D *snyggt*

Jaja, nog om det!


Grattis Linea och hoppas du får en riktig superdag!   

 
 
Ingen bild

Sandy

12 april 2012 16:23

Grattis Linea!

 
Linda

Linda

13 april 2012 18:41

Kan tänka mig att det var häftigt att se filmen där i Dubai också, man känner ju igen sig och så med. Riktigt, riktigt bra film tyckte jag iaf =)

http://Lindadelicious.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se