jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 8 april 2012

Ett bord till mig

Av jempa - 8 april 2012 16:13

 

Bild och bord från IKEA


Jag har ju min lilla datorplats i soffan kan man säga, med min bärbara på soffbordet.. inge vidare rent ergonomiskt eftersom jag sitter som en ostbåge emellanåt.. Skulle därför hemskt gärna vilja ha det här smidiga bordet som finns på IKEA, har spanat på det länge nu.. För när vi var till Jocke och Pia på nyårsafton så hade dom just det här bordet och det såg ju jättebra ut! Tog inte alls speciellt mycket plats heller, vilket skulle passa oss perfekt då vardagsrummet inte är jättestort. Bordet är endast 40 cm djupt, och 180 cm långt så det är ett bord för två. Ett högglansigt vitt skulle passa här hemma dessutom.

Jag tycker det verkar jättebra och jag vill inte sitta som en ostbåge längre! Måste ut på IKEA.. måste.. :)

 
 
Ingen bild

Therese

8 april 2012 16:35

Om du har lust kan jag ställa upp som sällskap :)

jempa

8 april 2012 16:37

ska försöka få med mig david, hehe, men vet inte om jag lyckas :) Men du o jag har alltid skoj där så de e bra o veta :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 8 april 21:15

Har inte visat er mina senaste fynd från Lager157! Har jag förresten sagt hur mkt jag älskar den affären?? ;) Jason behövde t-shirtar. Så fyndade (dom kostar lixom 30-40 spänn st!) en del därifrån. Blev även en fleece för 80 kr o shorts för sa...

Av jempa - Måndag 5 april 20:39


Det här fick Jason i sitt påskägg av mormor o morfar. Så snällt! Tror jag blev gladare än han, haha :) Men PoP älskar man ju! Så mkt fint och bra kvalitet! Och nya regnvantar behövdes verkligen! Det tackar vi för! ...

Av jempa - Söndag 4 april 20:17

Tvättade både madrasskydd och spjälsängsskyddet idag och bäddade sen med det nya påslakansettet till Jason. Blev så gosigt! Ville lägga mig där i själv, höhö :) Våran plan är att så länge han inte gör några försök att klättra över sängen så får...

Av jempa - Fredag 2 april 17:39

Köpte dessa stövlar o sneakers till Jasse i veckan, dom kommer från Stadium Outlet. Bägge kostade 150kr/st, hur bra?! Lixom 300 spänn för två par! Asnöjd jag :) Speciellt bra pris för ett par Viking-stövlar tror jag, kändes som ett fynd! Dock f...

Av jempa - Måndag 29 mars 20:21


Pannkakor blev det till lunch idag. Det var i lördagskväll som Jason började snörvla och hosta lite, och förkylningen hänger kvar så idag och imorgon är det jag som vabbar. Är han inte frisk nog för föris på onsdag så får David ta över vabbande...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se