jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 8 april 2012

Grym påsk-helg!

Av jempa - 8 april 2012 13:52

 

Den här påsk-helgen har varit riktigt bra! Och än är den inte slut heller :)

Vi hade verkligen sååån himla tur med vädret, det var soligt och skönt på förmiddagarna när vi åkte slalom, sen mulnade det på lite på eftermiddagen men då åkte vi ändå inte så det kvittade ju. Och att det dessutom knappt blåste något var ju jättebra. Uppe på topparna blåste det däremot hur mycket som helst, riktigt bet i kinderna, men efter några minuters slalomåkning då man kom längre ner så var det mycket bättre.


Har kommit hem nu iaf, vi åkte strax efter frukosten imorse (vid 09-tiden). Frukostbuffen där på Skicentret var kanon! Det fanns grahamsgröt, massa olika bröd, massa pålägg, ägg, olika yoghurts, flingor, musli.. ja fanns sill också :)


Ja men som sagt, är hemma nu och har packat upp. Dricker en kopp kaffe och ser på Biggan. Skönt. Vet inte riktigt vad vi ska göra resten av dagen, känns som att man redan har gjort en del konstigt nog, fast man mest suttit i en bil i några timmar. Skulle kunna ta en runda på stan.. men tror jag ska göra det imorgon istället, köpa något kul som jag kan stoppa i Davids påskägg :) Vi får se vad det blir!


Ha en skön Påskdag nu!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 8 april 21:15

Har inte visat er mina senaste fynd från Lager157! Har jag förresten sagt hur mkt jag älskar den affären?? ;) Jason behövde t-shirtar. Så fyndade (dom kostar lixom 30-40 spänn st!) en del därifrån. Blev även en fleece för 80 kr o shorts för sa...

Av jempa - Måndag 5 april 20:39


Det här fick Jason i sitt påskägg av mormor o morfar. Så snällt! Tror jag blev gladare än han, haha :) Men PoP älskar man ju! Så mkt fint och bra kvalitet! Och nya regnvantar behövdes verkligen! Det tackar vi för! ...

Av jempa - Söndag 4 april 20:17

Tvättade både madrasskydd och spjälsängsskyddet idag och bäddade sen med det nya påslakansettet till Jason. Blev så gosigt! Ville lägga mig där i själv, höhö :) Våran plan är att så länge han inte gör några försök att klättra över sängen så får...

Av jempa - Fredag 2 april 17:39

Köpte dessa stövlar o sneakers till Jasse i veckan, dom kommer från Stadium Outlet. Bägge kostade 150kr/st, hur bra?! Lixom 300 spänn för två par! Asnöjd jag :) Speciellt bra pris för ett par Viking-stövlar tror jag, kändes som ett fynd! Dock f...

Av jempa - Måndag 29 mars 20:21


Pannkakor blev det till lunch idag. Det var i lördagskväll som Jason började snörvla och hosta lite, och förkylningen hänger kvar så idag och imorgon är det jag som vabbar. Är han inte frisk nog för föris på onsdag så får David ta över vabbande...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se