jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 6 april 2012

Dagen i Björnrike

Av jempa - 6 april 2012 15:01

 

Sitter i Grizzly Express; skandinaviens snabbaste sittlift :) Den gick riktigt snabbt! 


  Här är vi, längst upp på toppen :)


 

Vi har haft det jättebra idag! Solen sken i Björnrike och det var inte så mycket folk som vi hade trott. 

Det gick hur bra som helst att åka slalom! Det bara "satt" där lixom :) Fast det var typ 20 år sen jag åkte sist. Det e bra mycket lättare än snowboard, och så vågar man dra på mer i backarna, åkte störtlopp några gånger, haha, skön känsla! 

Efter ungefär 3 timmars åkning började det kännas i benen, och sista backen ner kändes benen alldeles darriga, som spagetti :D

Men vi hade ruskigt kul iaf, jag, David och pappa :) Mamma stannade kvar i Åsarna vid husvagnen. Men imorgon ska vi allihop iväg till Vemdalsskalet och åka där. David funderar på att hyra skidor då, kan bli kul! Hoppas bara inte att benen har brytit ihop imorn när man vaknar, typ med världens träningsverk eller nåt.. Är himla trött i kroppen nu iaf. Otränad som man är :)

Ne, en sväng till i backarna ska man nog orka!


Kram på er!

 
 
sofie

sofie

6 april 2012 15:17

fin blogg :)
kika in/kommentera/följ min!

http://soooofiie.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 24 maj 19:01

Vi var på väg att köpa ett skalset på Marketplace, men när det uppdagades att det inte hade gummihällor så struntade vi i det, det kändes ändå ganska avgörande. Men så såg jag att Lager 157 hade erbjudande nu på skalset, 350 spänn! Perfekt ju :) ...

Av jempa - Fredag 22 maj 21:28

Sååå söta kläder så kunde inte låta bli! Kappahl levererar! Den där dressen hade Jason även i somras när han bara var 2-3 månader, så gullig! Så passade på att köpa en ny i hans nuvarande storlek innan han blir för stor för dessa plagg. Men hur...

Av jempa - Tisdag 19 maj 15:12

Igår åkte vi på en liten utflykt till Naturlekplatsen i Övre Bredsand. Hade bara läst om den på Sundsvalls Kommuns fb för två år sedan då den precis blivit klar, oklart om många vet om den egentligen för har annars inte hört om den sen dess. Så ...

Av jempa - Söndag 17 maj 21:22


Söndagkväll igen då, går inte veckorna väldigt fort? Jag börjar redan gruva mig inför att börja jobba igen till hösten :/ Ny chef dessutom gör inte saken bättre. Gruvsamt.. Jag vill vara med Jason jämt!! Hehe :) Men helgen var mysig iaf! Jag och ...

Av jempa - Tisdag 12 maj 15:24

Idag lunchade vi med Pia på Invito! Ääntligen fick vi ses! Vi har ju inte setts pga Corona, tror det e minst 2 månader sen vi sågs. Men eftersom vi alla är friska så passade vi på att ses. Men alltså, på Invito var det proppat med folk! Och det ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se