jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 4 april 2012

Onsdag

Av jempa - 4 april 2012 16:29

Hej på er!


Har precis varit en sväng ner på systembolaget med svärmor. Shoppade lite till påsken :) Så skönt med kortvecka också!


Jag och David åker ju till fjällen imorgon. Så vi ska åka slalom/snowboard i helgen, blir kul! Björnrike blir det :) Jag har aldrig varit dit men David säger att det e riktigt bra där.

Hoppas bara att jag kommer ihåg hur man åker slalom... lite nervöst! Var ju ett antal år sedan sist! Har ju mest åkt snowboard jag.. hoppas man inte gör bort sig o ramlar i liften eller nåt sånt, HAHA hemskt :)


Så nu ska jag packa väskan, och snart David kommer hem på lunch. Han klarade föresten teoriprovet till MC idag!! *grattis sötnöten min!*

 
 
Ingen bild

Pia

4 april 2012 18:16

Ååh, vad mysigt att åka till fjällen! Hoppas ni får kul! Jag tycker slalom är enklare än snowboard faktiskt :) kommer gå sååå bra! hihi

jempa

4 april 2012 20:42

ja det ska bli mysigt! Hoppas på finväder :)

jo, precis, jag har åkt slalom sen jag var typ 3, men slutade med det när jag var runt 12-13 dåjag började med snowboard istället. Och sen dess har jag inte åkt slalom, så det ska bli spännande, haha, men har alltid haft i minnet att slalom är lättare.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se