jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 1 april 2012

Långhårig!

Av jempa - 1 april 2012 11:49

Åre, mars 2011För ett år sedan hade jag så jekla långt hår! Ganska fint ju, men vart tvungen att klippa av rätt många cm för det var så slitet. Skulle behöva klippa mig nu med, men vill spara ju, haha =) Och har funderingar på att klippa lugg också.. men jag vet inte, nu när jag lyckats spara ut den kanske man inte bara ska cutta av den :o Vi får se hur jag gör framöver.


Nu ska jag på Stadium och lämna tillbaka kläderna jag köpte där i veckan, för att sedan köpa dom igen och få 25% rabatt, haha :) Vilken fuling va? Men va fasen, dom ligger fortfarande kvar i påsen med alla tags kvar ju. Skulle inte ni också gjort så då? Får ju typ 150 kr i handen bara sådär :) 
 
Ingen bild

Anna

1 april 2012 20:40

Vaa fin du är i håååret! :D

jempa

2 april 2012 05:42

Tack! =)

 
Ingen bild

Sandy

2 april 2012 16:27

Fin bild! Du passar jättebra i lugg & långt hår :-)
Puss!

jempa

2 april 2012 17:41

Tack vännen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 24 maj 19:01

Vi var på väg att köpa ett skalset på Marketplace, men när det uppdagades att det inte hade gummihällor så struntade vi i det, det kändes ändå ganska avgörande. Men så såg jag att Lager 157 hade erbjudande nu på skalset, 350 spänn! Perfekt ju :) ...

Av jempa - Fredag 22 maj 21:28

Sååå söta kläder så kunde inte låta bli! Kappahl levererar! Den där dressen hade Jason även i somras när han bara var 2-3 månader, så gullig! Så passade på att köpa en ny i hans nuvarande storlek innan han blir för stor för dessa plagg. Men hur...

Av jempa - Tisdag 19 maj 15:12

Igår åkte vi på en liten utflykt till Naturlekplatsen i Övre Bredsand. Hade bara läst om den på Sundsvalls Kommuns fb för två år sedan då den precis blivit klar, oklart om många vet om den egentligen för har annars inte hört om den sen dess. Så ...

Av jempa - Söndag 17 maj 21:22


Söndagkväll igen då, går inte veckorna väldigt fort? Jag börjar redan gruva mig inför att börja jobba igen till hösten :/ Ny chef dessutom gör inte saken bättre. Gruvsamt.. Jag vill vara med Jason jämt!! Hehe :) Men helgen var mysig iaf! Jag och ...

Av jempa - Tisdag 12 maj 15:24

Idag lunchade vi med Pia på Invito! Ääntligen fick vi ses! Vi har ju inte setts pga Corona, tror det e minst 2 månader sen vi sågs. Men eftersom vi alla är friska så passade vi på att ses. Men alltså, på Invito var det proppat med folk! Och det ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se